Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 24.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Bu akşamki fiyat analizi yazımda uzun zamandır sessizliğini koruyan Dogecoin fiyat grafiğini inceleyeceğim. Hatırladığım kadarıyla son günlerde Elon Musk da Dogecoin hakkında tweet atmadı. Zaten tweet atsaydı fiyat grafiğinde kendini belli ederdi diye düşünüyorum. Lafı fazla uzatmayayım ve analiz kısmımıza geçelim.

DOGE Fiyat 24 Temmuz 2022

Dogecoin birkaç gün önce 0,076 dolar bölgesine kadar yükseldi ve buradaki direncinden ret yedi ve 0,07 dolar seviyesinin altına geriledi. Yazıyı hazırladığım sırada 0,068 dolar bölgesinden işlem görüyor.

DOGE Grafik 24 Temmuz 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 24.07.2022. 6 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında işlem gören Dogecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 24 Temmuz 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Dogecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bunlar kısa/orta vadeli bölgelerdir.

Dogecoin grafiğindeki düşen trendi uzun zamandır takip ediyorduk. Ancak kırıldığında beklenen etkiyi gösteremedi. Fiyat yaklaşık %10 yükselerek 0,078 dolar bölgesindeki direncine kadar çıktı ve buradan ret yedi. Şu anda da tekrar bu trend çevresine inmiş durumda. Haliyle bu kadar büyük bir trend kırıldıktan sonra sadece %10 yükselmesi oldukça garip bir durum.

Genel duruma baktığımızda Orta vadede fiyatın önündeki en önemli engel 0,078 dolar bölgesindeki direnç. Fiyat bu bölgeyi şimdiye kadar 2 defa test etmiş durumda ve henüz kırılım gelmiş değil. Burası kırıldığında Dogecoin hakkında daha olumlu şeyler konuşuyor olacağız.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version