Muhabbit

Dragon Crypto Gaming Eylül 2022 Özeti

Avalanche üzerinde; Dragon Crypto Gaming oyunu The Legend of Aurum Draconis’in ana lansmanı yaklaşıyor. Eylül 2022’de ne gibi gelişmeler oldu?

Dragon Crypto Gaming evreninde gelişmeler devam ediyor. Lansmanı yaklaşan The Legend of Aurum Draconis oyunu ve DCG ekosistemine dair Eylül 2022’de ne gibi gelişmeler olduğunu hep birlikte inceleyelim.

İlginizi çekebilir: The Legend of Aurum Draconis Hakkında Merak Edilenler!

Oyuncular Heyecanla Bekliyor

Oyuncuların The Legend of Aurum Draconis’in ana lansmanı için heyecanlı bekleyişleri devam ediyor. Eylül 2022’de buna dair “Ejderha Cennetinde” önemli gelişmeler yaşandı. Ana lansman öncesi testnet devam ediyor ve ana lansman için henüz kesin bir tarih belirlenmedi.

Dikkatle yapılan testnet sürecinde oyunda bir aksaklık olmaması için proje ekibi çalışmalarına özenle devam ediyor. Bu süreçte projeye yeni testnet oyuncuları da katılmaya devam ediyor.

Eylül 2022’de Yapılanlar

İşte Eylül 2022’de Dragon Crypto Gaming tarafında gerçekleştirilenler:

1. Dragon Crypto Gaming 1 yaşına bastı! İlk 1 yılını başarılarla geçiren ekibin gelecekte “kelebek etkisi” ile çok daha büyük işlere imza atabileceklerini öngörmek mümkün.

2. The Legend of Aurum Draconis için audit (denetim) uygulaması tamamlandı. Sonuç raporlarına buradan erişebilirsiniz.

– @ZeroxNick moderatörlüğünde The Legend of Aurum Draconis’e ait 20. canlı yayın akışı gerçekleştirildi.

3. Oyuna dair grafik geliştirmeleri devam etti.

DCG CEO’su Sam, yapılan geliştirmelere dair şunları söylüyor:

Karakterlere dair temel konseptler ve bazı ekipman eklemeleri devam ediyor. Bir sonraki durak 3 boyutlu modelleme ve animasyonlaştırma olacak. Bunun paralelinde tüm binalar, ağaçlar, çimler ve genel olarak karakteri çevreleyen tüm alanlar üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

4. Blok zinciri entegrasyon fazı tamamlandı. Şu anda test aşamaları devam ediyor.

Konuya dair DCG Kurucu Ortağı @heatengin3 şunları söylüyor:

The Legend of Aurum Draconis blok zinciri üzerinde çok güzel görünecek. Grom’s Bank, Wild Boar Inn, Stast ve Marketplace on-chain (zincir üzeri) olarak entegre edildi ve yeni gelenler için öğretici/yönlendirici özellikler de oyuna eklendi. Ayrıca dövüş mekanikleri de otomatikleştirildi. Tam anlamıyla sağlıklı bir oyun deneyimi yaşanacak! Şu anda geliştirici ekibimiz; API’lar için otomatik test algoritmalarını yazıyorlar. Ana lansman öncesi bu yazılımları testnet üzerinde deniyor olacağız.

5. Test aşamaları devam ederken; oyuna ait yerel token olan DCAR’ın farming fırsatları Trader Joe üzerinde 30 gün daha uzatıldı. DCAR farm’ının getirisi ise yıllık (APR) %145 olacak!

İlginizi çekebilir: Dragon Crypto Gaming, Muhabbit ile AMA Etkinliği Gerçekleştirdi!

DCG’de Neler Olacak?

Peki tüm bunlardan sonra Ekim 2022’de bizleri Dragon Crypto Gaming’e dair neler bekliyor?

Bu soruya ekibin önemli isimlerinden Paul theUnwise şöyle cevaplıyor:

Oyun şu andaki haliyle, bir daha hiç olmayacağı kadar eksik durumda.

Bu cümle; DCG ekibinin hiç durmadan The Legend of Aurum Draconis’i daha da geliştireceği anlamına geliyor. Bizler de merakla Ekim 2022’de yaşanacakları ve ana lansmanı bekliyor olacağız.

Dragon Crypto Gaming Web Sitesi

Dragon Crypto Gaming Twitter

Dragon Crypto Gaming Türkiye Telegram

Dragon Crypto Gaming Discord

Daha fazla Metaverse Haberleri için: Metaverse Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version