Muhabbit

ETHIstanbul 2 Şubat’ta ETHGlobal Ekibiyle Buluşuyor!

Ethereum Meet-Up etkinliklerinin ikinci ayağında ETHIstanbul, şimdi ETHGlobal ile bir araya geliyor.

Bitcoin’den sonra piyasaya sürülen ve hem merkeziyetsiz hem de açık kaynak kod yapılı bir blockchain olan Ethereum ile ilgili bilgi edinmek isteyenler, dünya çapında çeşitli topluluklar kurarak bir araya geliyorlar.

Türkiye’de aktif çalışmalarıyla topluluğa katkı sağlayan Ethereum topluluğu ETHIstanbul, teknolojinin ilkeleri, değerleri, kullanımları ve etkisi hakkında Türkçe konuşmalar ve atölye çalışmaları üretiyor ve birbirine destek olmayı amaçlıyor.

Ethereum Meet-Up etkinliklerinin ikinci ayağında ETHIstanbul, şimdi ETHGlobal ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. 2 Şubat 2023 Perşembe günü (bugün) 18.00’de Lunapark Web3 Hub’da gerçekleşecek olan bu etkinlik, ITU Blockchain organizasyonu ve dYdX desteğiyle topluluğa katkı sağlayacak.

ETHGlobal Ekibi Türkiye’de

ETHGlobal ekibinden Kurucu Ortak Kartik Talwar ve Ortaklık Yöneticisi Jacob Willemsma’nın konuk olacağı buluşmada, Türkiye’den de ITU Blockchain yöneticisi Ulaş Erdoğan ve dYdX Türkiye lideri Doruk İşmen yer alacak.

Ethereum vakfının yıllık organizasyonu Devcon’u ve diğer büyük Ethereum organizasyonlarını Türkiye’ye getirmeyi hedefleyen ETHIstanbul’u daha yakından tanımak, bilgi edinmek ve topluluğa dahil olup katkı sağlamak için, aşağıdaki sosyal medya hesaplarını kullanabilirsiniz;

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version