Muhabbit

Farklı Blok Zinciri Projeleri, Terra’daki Geliştiricileri Kendi Bünyesine Katmak İstiyor!

Rakip blok zincirleri, Terra ekosisteminde yaşananlardan sonra Terra blok zincirinde çalışan geliştiricilere kollarını açtı.

Geliştiriciler Genel

Geliştiriciler Genel

Rakip blok zincirleri, Terra ekosisteminde yaşananlardan sonra Terra’daki geliştiriciler için kollarını açtı. Birçok blok zinciri projesi, Terra ekosisteminde aktif olarak çalışmayan geliştiricileri, kendi ekiplerine katmak için hazır olduklarını açıkladı.

Terra ekosisteminin çökmesiyle birlikte, blok zinciri üzerinde çalışan birçok merkeziyetsiz uygulama ve protokol artık işe yaramaz hale geldi. Bununla birlikte bu projelerde çalışan geliştiriciler şimdilik açıkta kaldı. Farklı blok zincirleri bu durumu bir fırsat olarak gördü ve bu geliştiricileri kendi bünyesine katmak için Terra geliştiricilerine seslendi.

Toplam kilitlenmiş değer (TVL) olarak en büyük blok zincirlerinden biri olan Polygon, eskiden Terra blok zinciri üzerinde çalışan geliştiricilerine çağrıda bulundu.

Polygon Studios CEO’su Ryan Wyatt, hafta sonu TechCrunch’ta yaptığı konuşmada, Terra geliştiricilerini Polygon blok zincirinde çalışmaları için çağrıda bulundu. Bir Layer 2 çözümü olarak bilinen ve Ethereum blok zincirinde ölçeklenebilirliği artırmayı hedefleyen Polygon blok zinciri geliştiricileri teşvik etmek için yeni bir fon başlattı.

Wyatt, Terra’daki geliştiricileri kendi blok zincirine çekmek için fonun yeterli büyüklükte olmasını istediğini ekledi. Geliştiricilere ayrılan fon için Sequoia ve diğer yatırımcılardan toplamda 450 milyon dolar toplandı.

VeChain’den Terra Geliştiricilerine Mesaj!

Layer-1 akıllı sözleşme platformu VeChain, Twitter üzerinden Terra geliştiricilerine çağrıda bulundu. Platform, Terra geliştiricilerinin bir hibe için başvurabileceğini ve VeChain üzerinde çalışmaya başlamayı kabul etmeleri halinde 30.000 dolara kadar kazanabileceklerini duyurdu.

Vechain Twitter

Şubat 2021’de başlatılan VeChain Vakfı Hibe Programında 1 milyon dolarlık fon toplandı. Toplanan fon sayesinde VeChain, Terra geliştiricilerine teşvik edici tekliflerde bulunabilecek.

Kadena’dan Terra Geliştiricilerine Çağrı Var!

Layer-1 blok zinciri olarak bilinen Kadena, Web3 geliştiricilerini kendi saflarına çekmek için 10 milyon dolarlık bir fon oluşturdu. Kadena, Terra geliştiricilerinden özel olarak bahsetmese de geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir gönderi paylaştı.

Paylaşılan gönderi, “Web3 alanındaki son olaylardan etkilenen blok zinciri geliştiricileri” olarak başlıyor. Kadena, tam olarak Terra geliştiricilerinden bahsetmese de mesajın kime olduğu çok açık. Kadena, sağladığı teşviklerle eski Terra geliştiricilerini kendi blok zincirine çekmek istiyor.

Kadena Twitter

Do Kwon Hakkında Soruşturma Başlatılabilir!

Güney Koreli yetkililer, Terra Labs personellerinin yanında Do Kwon içinde özel bir soruşturma başlatacaklarını duyurdu. Do Kwon’a çöküş soruşturmasının yanı sıra çalışanlarının verdiği ifadelerdeki iddialar için de ayrıca bir soruşturma açılması bekleniyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version