Muhabbit

GameStop, Ethereum Tabanlı NFT Pazarının Beta Sürümünü Başlattı!

Kullanıcılar artık platforma Ethereum tabanlı kripto para cüzdanlarını (örneğin MetaMask olabilir) bağlayabilir.

gamestop muhabbit

gamestop muhabbit

GameStop, bildiğiniz gibi video oyunları, elektronik aletler ve oyun ürünleri satıcısıdır. Son zamanlarda kripto paralarla ve blockchain teknolojisiyle oldukça ilgili olan şirket, şimdi de Ethereum ölçeklendirme sağlayıcısı Loopring’e dayanan sınırlı işlevsellikli bir NFT pazarının beta sürümünü başlattı.

Kullanıcılar artık platforma Ethereum tabanlı kripto para cüzdanlarını (örneğin MetaMask olabilir) bağlayabilir. Ayrıca Loopring’in layer-2 ölçeklendirme çözümü aracılığıyla para ekleyebilirler. Bunların yanı sıra görünen isim ve profil de belirlenebilir fakat platformda henüz NFT ticaret işlemleri aktif hale getirilmedi.

GameStop

GameStop, Loopring Layer-2 Protokolünü Kullanıyor

Loopring, merkeziyetsiz borsalar (DEX) için 2. katman teknolojisi olarak kullanılan bir protokoldür. Ethereum’un kendi blok zincirinden daha hızlı, daha ucuz ve enerjisel açıdan daha verimli olduğu iddia edilir. Fakat yine de Ethereum ana ağının güvenliğini kullanır. Aslında bunun nedeni, Loopring’in binlerce işlemi bir araya getirmek için zkRollup teknolojisini kullanmasıdır ve sonra bunları tek bir ana ağ işleminde Ethereum’a işlemesidir.

GameStop’un NFT sektörüne yönelmesi 2021 yılı sonbahar aylarında konuşuluyordu ve Loopring’in $LRC tokenının fiyatı o sırada büyük bir yükseliş ile bir hafta içinde %200’den fazla artış göstermişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version