Muhabbit

Gemini Borsası Listelediği Yedi DeFi Tokeni’ni Duyurdu

Yapılan duyuru ile, Curve (CRV), Balancer (BAL), Synthetix Network (SNX), Ren Network (REN), Uniswap (UNI), Yearn.finance (YFI), ve Uma’nın (UMA) listelendiği duyuruldu.

New York merkezli kripto para borsası Gemini, merkezi olmayan finans (DeFi) pazarından yedi yeni token listelediğini duyurdu. Gemini’nin 25 Eylül 2020 Cuma günü yaptığı resmi açıklamaya göre, Winklevoss kardeşlerin sahip olduğu dijital para borsası, bu yedi DeFi token için hem alım satım hem de gözetim desteğini açıkladı.

Resmi duyuruya göre, yeni listelenen yedi merkezi olmayan finans tokeninin Curve (CRV), Balancer (BAL), Synthetix Network (SNX), Ren Network (REN), Uniswap (UNI), Yearn.finance (YFI), ve Uma (UMA) oduğunu duyurdu. Bu tokenlar, Gemini borsası platformunda işlem yapmanın yanı sıra gözetim için de desteklenecekler.

Ayrıca, borsa, platformda halihazırda saklama için mevcut olan beş ek token için ticaret desteği ekledi. Bu beş jeton arasında Kyber Network (KNC), Decentraland (MANA), Storj (STORJ), 0x (ZRX), ve Maker (MKR) bulunmaktadır.

Bunun dışında kripto para borsası, tBTC, Keep Network (KEEP) ve Wrapped Bitcoin (wBTC) dahil olmak üzere üç dijital para birimi için saklama desteği eklediğini söyledi. Bu yeni eklemelerle, Gemini ticaret platformunda kripto para birimi değişimi için artık toplam 24 kripto para desteklenmektedir.

Gemini, kendi web sitesinde ve mobil uygulamasında alım satımın likidite arttıkça token bazında açılacağını belirtti. 

Gemini borsasının kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşler, ademi merkeziyetçi finans endüstrisinin yatırımcılara büyük bir fırsat ve bağımsızlık sağladığını bildirdiler. Ayrıca, merkezi olmayan finansın potansiyeline inandıklarını söyleyen kardeşler şu açıklamada bulundular:

“DeFi’nin potansiyeline inanıyoruz ve dünya için bu bir sonraki büyüme ve finansal yenilik dalgasının başlamasına yardımcı olmak için buradayız. DeFi, herkes için daha fazla seçenek, bağımsızlık ve fırsat vaat ediyor. “

Daha fazla DeFi haberleri için DeFi Haberleri

Daha fazla borsa haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version