Muhabbit

Hintli E-Spor ve Canlı Yayın Platformu Loco, Avalanche İle Ortaklık Kuruyor!

Hindistan’daki dev e-Spor ve canlı yayın platformu Loco, dünya genelindeki e-spor hayranları için 50 milyondan fazla kullanıcısını Avalanche’a getiriyor.

Hindistan’daki dev e-Spor ve canlı yayın platformu Loco, dünya genelindeki e-Spor hayranları için 50 milyondan fazla kullanıcısını Avalanche’a getiriyor.

Böylece Loco, özel bir Avalanche Alt Ağı kullanarak yenilikçi bir platform oluşturacak ve hayranları için Web3 ürünleri paketi oluşturacak.

Bilindiği üzere e-Spor alanında önde gelen isimlerden olan Loco, Hindistan’ın önde gelen yayıncıları ve e-Spor takımlarına ev sahipliği yapıyor. Platform üzerinde kullanıcılar, çeşitli oyunları kendileri yayınlayabiliyor. Platformun, Krafton, Activision Blizzard ve Riot Games gibi diğer oyun yayıncılarıyla da ortaklık kurduğu biliniyor. Hintli oyun izleyicilerine eğlenceli deneyimler sunan Loco şu anda Android, iOS ve web üzerinde de kullanılabiliyor.

Hindistan ve Güney Doğu Asya oyun tarihinin en büyük yatırım turunda 42 milyon dolar toplayan Loco, bu alanda da liderliği elinde bulunduruyor.

Loco tarafı, Hindistan e-Spor oyun liglerinde farklı hizmetler sunarak sektörde önemli isim olmaya devam etmek istiyor. Platform, kendisinin, rakiplerinden farklı kılan en önemli özelliğinin, koleksiyon ürünlerini fantezi oyun deneyimine getirmesi olarak tanımlıyor.

Bu özelliğini geliştirmek üzere Avalanche ile ortaklık kuran Loco, kullanıcılarının, Loco Legends koleksiyonlarını Avalanche’taki diğer varlıklarla serbestçe takas edebilmesine imkan sağlamış olacak. Bunun yanında Ava Labs’ten destek alacağını belirten Loco, bu destek ile birlikte yeni koleksiyon pazarlarının açılacağını belirtiyor.

Yeni ortaklık ile ilgili olarak açıklama yapan Loco’nun kurucu ortakları Anirudh Pandita ve Ashwin Suresh, şu ifadelere yer verdi:

“2023’e Ava Labs ortaklığı ile başlamaktan heyecan duyuyoruz. Milyonlarca kullanıcıya eğlenceli oyunlar getirme vizyonumuzda Avalanche ile aynı çizgideyiz. Beceriye dayalı bu oyunlar, hayranların en sevdikleri içerik oluşturucularla bağlarını derinleştirmelerine ve dijital içerik izlemekten aldıkları keyfi artırmalarına yardımcı olacak. Amacımız, kullanıcılara dijital varlıkları depolamak, satın almak ve satmak için güvenilir ve güvenli platformlar sunarken kullanıcı deneyiminin basit ama eğlenceli olmasını sağlamak.”

Ortaklık kapsamında bir açıklama da Ava Labs Başkanı John Wu tarafından yapıldı. Wu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Web3, oyun, kullanıcı deneyiminde uzun bekleme süreleri veya yüksek ücretler gibi sıkıntılara yol açmadan yoğun trafiği tutarlı bir şekilde idare edebilen tek çözüm olarak Avalanche Alt Ağları için harika bir kullanım örneğidir. Loco gibi öncüler, dijital koleksiyon ürünlerini kullanma yollarıyla çığır açıyor.”

Avalanche Dev İsimler İle Ortaklık Kurmaya Devam Ediyor

Avalanche tarafı ise son dönemlerde yaptığı ortaklıklar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere, Çinli teknoloji devi Alibaba ve Japon oyun öncüsü GREE, Avalanche girişimlerini duyurdu. 

İlginizi çekebilir: Alibaba Cloud Artık Avalanche Public Blockchain’i Destekliyor!

Şimdi ise GREE gibi, Loco da kendi Avalanche doğrulayıcılarını çalıştıracak ve bu da ağı güvenli hale getirerek kullanıcılara hizmet verecek. Bunun yanında ağ üzerinde yapılacak olan işlemlerde işlem ücretleri ve işlem gecikmeleri çok düşük seviyelerde olacak.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha fazla Avalanche haberi için buraya bakabilirsiniz.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version