Muhabbit

HIVE Rekor Kar Açıkladı! 37 Milyon $ Gelir!

Şirket tarafından yayımlanan detaylı rapora göre ilk çeyrekte 37.2 Milyon $’lık bir getiri elde edilirken, bu rakam, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 466’lık bir artışı yaşamış durumda.

Hive

hive

HIVE Blockchain Technologies rekor kar açıkladı. Şirket tarafından yayımlanan detaylı rapora göre ilk çeyrekte 37.2 Milyon $’lık bir getiri elde edilirken, bu rakam, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 466’lık bir artış yaşadı.

Bir önceki çeyreğe göre yüzde 11’lik bir artış da yakalayan şirket, 18.6 Milyon $’lık bir kara sahip. Bir önceki çeyrek verilerine göre 4.3 Milyon $ daha fazla kar elde eden şirket, ciddi bir kar artışı yaşadı.

2022 yılının ilk çeyreğinde de benzer bir artış yakalamayı hedefleyen madencilik şirketi, Toronto borsasında listeli olarak halka açık işlem görüyor.

2017 yılında borsada listelenen HIVE, Toronto borsasında listelenen ilk halka açık madencilik şirketi olarak öne çıkıyor.

Eylül Ayında 221 BTC ve 2.572 ETH Kazdı

Açıklanan verilere göre Eylül ayında 221 BTC. ve 2.572 ETH kazmayı başaran madencilik şirketinin operasyonları da Kanada’da bulunuyor. Madencilik şirketleri arasında en karlı şirketlerden biri olarak kendisini tanımlayan HIVE, 2017 yılından beri aktif olarak “yeşil enerji” ile madencilik yapıyor.

2021 yılının Nisan ayında HIVE Atlantic’i bünyesine katan HIVE, New Brunswick’te verimli bir data merkezi ve madencilik alanına sahip olmuştu.

Halen aylık olarak madencilik ekipmanı üreticilerinden cihaz teslim alan HIVE, her ay madencilik gücü kapasitesini (Hashrate) artırmaya devam ediyor.

ABD’li ve Kanadalı birçok madencilik şirketi Bitmain ve benzeri şirketlerinden madencilik cihazı sipariş etmeyi sürdürürken, cihaz üreticilerinin elinde satılacak cihaz kalmamış durumda. İleri tarihli sipariş alabilen şirketler, cihazları üretmeden satabilir hale getirdi. Özellikle ABD tarafında ciddi bir madencilik çiftliği hareketliliği sürerken, Teksas önemli bir merkez oldu.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version