Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 23.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ht Fiyat Analizi (2)

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. HT destek, direnç ve trend çizgisine değineceğim bu yazımda, detaylı şekilde incelemesini yapacağım.

HT Fiyat 23 Temmuz 2021

Huobi HT/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 4.32 dolar, en yüksek değeri ise 39.91 dolar. Şu an 8.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 23 Temmuz 2021

Huobi Token HT fiyat grafiği 23.07.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Grafikteki veriler Huobi borsasının sağladığı HT/USDT verileridir.  Ayrıca fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

HT Analiz 23 Temmuz 2021

Grafiğimizde bir adet yeşil düşen trend çizgimiz bulunmaktadır. Ayrıca mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. Direnç bölgesine yakın bir seviyede düşen trendin kırılması can sıkıcı bir durum olabilir, fakat direnç bölgesinin kırılması durumunda oldukça güzel oranlar verebilir.

HT Yorum 23 Temmuz 2021

Düşen trend çizgisine oldukça fazla temas olması güvenilir bir trend olduğunu göstermektedir. Düşen trend kırılımının ardından 9 dolar seviyesindeki direnç bölgesinden tepki aldı ve trendine retest görünümü oluşturuyor. 9 dolar direnç bölgesinin geçilmesi durumunda 10 dolar seviyesinin test edileceğini düşünüyorum. Önündeki diğer direnç bölgelerini de grafikte belirttim. Diğer yandan düşen trend çizgisinin altına düşmesi durumunda yapı bozulacaktır. Umarım düşen trend altına düşmez ve önündeki direnç bölgelerini tek tek test eder.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version