Muhabbit

Huobi Topluluk Buluşmaları İle Soruları Cevaplayacak! 800 $ Ödül!

Kripto para borsası Huobi, Topluluk Buluşmaları kapsamında etkinlikler düzenliyor.

Huobi

Kripto para borsası Huobi, Topluluk Buluşmaları kapsamında etkinlikler düzenliyor.

Buluşma kapsamında üç farklı etkinlik düzenleniyor. Soru-Cevap Etkinliği ile buluşmalara start verecek olan Huobi, Sosyal Medya Etkinliği ve Huobi Özel Quiz’i ile ödüller dağıtacak. Etkinlikler kapsamında toplamda 800 $ ödül dağıtılacak.

Bu akşam saat 21.00’da gerçekleştirilecek Soru Cevap Etkinliği ile birlikte Huobi Türkiye Genel Müdürü Alphan Göğüş, topluluğun sorularını cevaplandıracak.

Etkinlik öncesi “form” üzerinden toplanan sorular cevaplandırılacak. Etkinlik kapsamında toplamda 250 $’lık ödül dağıtılacak. 5 Kişiye 50 $ şeklinde bölüştürülecek olan ödüller için Huobi Türkiye Telegram kanalına katılmanız gerekmekte.

Diğer bir etkinlik ise sosyal medya üzerinde olacak. Huobi Türkiye ve Alphan Göğüş Twitter hesaplarını takip eden kullanıcılar arasında 10 kişi 20’şer $ olmak üzere, toplamda 200 $’lık ödülün sahibi olacak.

16 Ocak Cumartesi günü saat 21.00’da gerçekleştirilecek ödüllü Huobi Özel Quiz etkinliği ile birlikte 350 $ değerinde ödül dağıtılacak. Kişi başı 35 $ olmak üzere toplamda 10 kişiye dağıtılacak ödüller Huobi Türkiye’nin Telegram kanalı üzerinden gerçekleştirilecek.

Etkinlik ile ilgili tüm detaylara yukarıda bulunan kart ya da Huobi Türkiye Telegram adresinden ulaşabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version