Muhabbit

Japon Dev SBI Holdings, TaoTao’yu Satın Aldı!

TaoTao, SBI Holdings’e satıldı!

satın

Japonya’nın en büyük çevrimiçi finans şirketi SBI Holdings, TaoTao kripto borsasını satın aldı. SBI Holdings, bu satın alımla birlikte şu anda iki lisanslı kripto para ticaret platformuna sahip oldu.

7 Ekim’de yapılan resmi bir duyuruya göre, SBI’ın döviz ve türev kolu SBI Liquidity Market, TaoTao’nun tüm hisselerini alarak şirketin tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş haline getirdi.

Eskiden %40’ı Yahoo’nun elinde olan TaoTao kripto ticaret hizmetini Mayıs 2019’da başlattı.

Yeni satın alım ile birlikte, şirket halihazırda kripto odaklı risk sermayesi kolu SBI VC Trade aracılığı ile kripto ticaret hizmetleri sunduğundan, şirket artık iki kripto ticaret platformuna sahip. Kripto varlık borsası işleten SBI VC Trade, Temmuz 2019’dan beri SBI Securities’in bir yan kuruluşudur.

SBI’a göre, TaoTao’nun satın alımı şirketin kripto ile ilgili daha iyi hizmet sağlamasına yardımcı olacak.

Gelecekte, kapsamlı bir finansal grup olarak SBI Group’un yönetişim kaynaklarından ve TaoTao’nun şu ana kadar geliştirdiği kripto varlıkların müşteri tabanı ve hizmet uzmanlığından maksimum düzeyde yararlanacağız.

SBI’ın TaoTao’yu satın alması, borsanın Binance ile müzakerelerini resmi olarak sonlandırdıktan kısa bir süre sonra gerçekleşti. Japonya’da ortak bir kripto borsası girişimi amaçlayan 9 aylık görüşmelerin ardından TaoTao, 5 Ekim’de görüşmeleri sona erdirdi. Tüm bunların ışığında, daha önce bildirdiğimiz gibi Binance’in Japonya pazarına girme olasılığı düşük.

Daha fazla borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version