Muhabbit

Kripto Para Borsası BitMEX, Daha Hızlı Transferler İçin Mercuryo İle Entegre Edildi!

Kripto paralar için bir ödeme ağı olan Mercuryo, kripto para borsası BitMEX ile entegre edildi.

BitMEX

BitMEX

Kripto paralar için bir ödeme ağı olan Mercuryo, kripto para borsası BitMEX ile entegre edildi. Mercuryo sayesinde borsada işlem yapan kullanıcılar, itibari para birimiyle kripto para satın alma işlemlerini daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde yaparlar.

Mercuryo ile BitMEX’ten Bitcoin ve Tether (ERC-20) satın almak isteyen kullanıcılar, farklı 21 itibari para biriminde işlem yapabilir.

Bitmex

Entegrasyon sayesinde kullanıcılar dakikalar içinde kripto para satın alabilir. BitMEX, kripto paraların benimsenmesini artırmak için kendi platformumunun erişilebilirliğini artırmaya çalışıyor. Mercuryo’nun eklenmesi de bu erişebilirliği artırabilecek özelliklerden biridir.

30’dan Fazla Para Birimi Destekleniyor!

Mercuryo ve diğer ödeme sağlayacısı olan Banxa’yla birlikte borsa, daha fazla para birimini desteklemeye başladı. Kullanıcılar, 30 farklı itibari para birimi seçeneğiyle BitMEX’te kripto para satın alabilir.

Kripto para borsası BitMEX’in desteklediği itibari para birimleri: AED, ARS, AUD, BRL, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, GHS, HKD, IDR, INR, JPY, KES, MXN, MYR, NGN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, TWD, TZS, UAH, UGX, USD, VND ve ZAR.

Mercuryo ile kullanıcılar, kripto para satın alma işlemini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Mercuryo aracılığıyla kripto para satın alan kullanıcıların, Bitcoin’i veya Tether’i doğrudan cüzdanına yatırılacaktır.

Mercuryo aracılığıyla kripto para satın alan kullanıcılar; Visa, Mastercard, kredi kartı, Apple Pay ve Google Pay ile işlemlerini dilediği ödeme seçeneğini kullanabilir.

BitMEX CEO’su Banka Satın Alacak!

2022 yılının başlarında kripto para borsası BitMEX’in CEO’su Alexander Höptner tarafından kurulan bir firma olan BXM Operations, Almanya’nın en eski bankalarından biri olan Bankhaus von der Heydt’i satın almayı planlıyordu.

1754 yılında kurulan Bankhaus von der Heydt, Almanya’da dijital varlık hizmetleri sunan ilk düzenlenmiş kurumlardan biridir.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version