Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 23.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Litecoin yani LTC’yi inceleyeceğiz. Genel market incelemesi yaptığım sırada Litecoin grafiğinde oluşan formasyonu fark ettim. Oldukça güvenilir ve belirgin şekilde grafikte bulunan yükselen üçgen formasyonunu inceleyeceğimiz LTC fiyat analizine geçelim.

LTC Fiyat 23 Mayıs 2022

Bir süredir 74 dolar seviyesinin üzerine çıkamayan Litecoin şu an 72,4 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LTC Grafik 23 Mayıs 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 23.05.2022. 1 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte Binance borsasının LTC/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Ayrıca grafiğimizin üzerinde yükselen üçgen formasyonunu belirtmek için yapılar bulunmaktadır. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

LTC Analiz 23 Mayıs 2022

Yükselen dip seviyeleri ile oluşan yükselen trend çizgisi ve 74 dolar direnç bölgesinden alınan tepkiler ile birlikte yükselen üçgen formasyonu oluşmuş durumda. Grafiğimize baktığımız zaman yükselen trend çizgisinden ve direnç bölgesinden alınan tepkiler formasyonumuzu oldukça güvenilir yapmakta.

Yükselen trend çizgisinin kırılımı yönü oldukça önemlidir. Bu seviyede kırılım yönünün pek uzak olmadığını görmekteyiz. Bu nedenle yükselen trend çizgisinin altına ve 74 dolar direnç bölgesinin üzerine alarm kurmak mantıklı olacaktır.

LTC Yorum 23 Mayıs 2022

Umarım LTC 74 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkabilir ve yatırımcısını mutlu eder. Litecoin için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version