Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 28.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Bu akşamki yazımda Litecoin fiyat grafiğini inceleyeceğim. Birkaç ay önce Litecoin için 100 dolar desteğini konuşuyorduk. Bu desteğin ne kadar önemli olduğunu ve kırılırsa durumun oldukça kötüleşebileceğini tartışıyorduk. Bugün geldiğimiz noktada 100 dolar bölgesi oldukça uzak görünüyor. Ama moral bozmak yok, Litecoin grafiğinde yeni bir fırsat var mı diye son durumuna bakalım.

LTC Fiyat 28 Haziran 2022

Litecoin geçtiğimiz günlerde 60 dolar bölgesine kadar yükseldi. Ancak buradaki direnç bölesini aşamadı ve değer kaybetmeye başladı. Yazıyı hazırladığım sırada 53 dolar bölgesinden işlem görüyor.

LTC Grafik 28 Haziran 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 28.06.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören Litecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

LTC Analiz 28 Haziran 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Litecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bununla birlikte grafiğin üstünde 100 dolar bölgesini görmektesiniz. Ama o uzun vadeli bir bölge olduğundan dolayı öyle kalın görünmekte. Maalesef ki şu an o bölgenin oldukça uzağında olduğumuzdan dolayı oradaki direnç bölgesini tartışmayacağız.

Grafiğe genel olarak göz attığımızda, birkaç gün önce 60 dolar bölgesindeki direnci test ettiğini görmekteyiz. Orası mayıs/haziran ayındaki harekette fiyat bir süre tutan bir dirençti. Bu da burayı bizim için kısa/orta vadede önemli bir bölge yapıyor. Ama bırakın fiyatın burayı kırmasını henüz üzerine bir fitil bile atılmamış durumda.

Genel olarak toparlarsam, Litecoin için orta vadede henüz bir dönüş formasyonu veya yükseliş trendinin habercisi “yüksek tepe” ve “yüksek dip” oluşmuş değil. Şimdilik kısa vadeli işlemler kovalayacağım. Orta vade için işler değişirse yeni bir analiz yazısı ile sizlerle paylaşacağım.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version