Muhabbit

Marnotaur, NFT Piyasasına Yeni Bir Soluk Getiriyor!

Kullanıcılar, Marnotaur NFT’lerini yükseltecek veya kendi isteğine göre özelleştirecek.

MARNOTAUR nft

MARNOTAUR nft

Marnotaur platformu, kullanıcıların tercihleri ne olursa olsun ek gelir elde etmeleri için çeşitli likidite havuzları oluşturmasına izin veriyor. Daha oluşumunu tamamlamamış Embriyo Marnotaur adlı NFT‘leri alıp gelişmesini bekledikten sonra NFT’nize kavuşabiliyorsunuz. Bunun yanında dönüşüm sürecinin haftalar alabileceğini de belirtmemiz gerek.

Marnotaur Nedir?

Marnotaur likidite protokolü tarafından geliştirilen bir NFT koleksiyonudur. Koleksiyon toplamda 5 parçadan oluşuyor ve her parçada 555 adet NFT’yi barındırıyor.

Her bir NFT serisinin serbest bırakılması, projenin geliştirilmesine ve topluluğun isteklerine bağlı olarak bir sonuca veya karara varır. Marnotaur performans hedeflerine ulaştığında ve toplulukta Marnotaur NFT’lerine olan talep arttığında, proje bir sonraki 555 NFT’yi yayınlayıp yayınlamama konusunda bir DAO oylaması yaparak karar verecek. Bunun yanında her Marnotaur, boynuzlar, gözler, arka plan ve cilt gibi 13 farklı özelliğe sahiptir.

Marnotaur ile Kendi NFT’ni Özelleştir!

Marnotaur NFT’leri yükseltilebilir ve özelleştirilebilir olacak. Böylece Marnotaur NFT’leri daha eşsiz bir noktaya ulaşabilecek. Kullanıcılar NFT’lerinin görsel özelliklerini seçebilecekler. Örnek olarak; boynuzlar, zırhlar ve diğer aksesuarlar gibi.

Kullanıcıların sahip oldukları “Marnotaur”lara kişisel bir dokunuş katabilecek olması, daha önce NFT piyasasında çıkan koleksiyonlar bazında değerlendirildiğinde kimsenin yapmadığı bir yenilik diyebiliriz.

NFT’leri Topluluk ile Yönetmek!

Yeni bir NFT filosunun yayınlayıp yayınlamamasına DAO topluluğu tarafından karar verilir. Kullanıcılar konuyu oylayıp, NFT fiyatına karar verebilir. Kısaca bahsedecek olursak DAO, kontrolün tek bir otorite etrafında toplanmak yerine, ekip üyeleri arasında dağıtıldığı bir iş yapısı olarak tanımlanabilir.

Marnotour’un web sitesine göre her yeni bir NFT filosu piyasaya sürüldüğünde, 1 NFT’nin fiyatı artacak. Yeni taban fiyat, önceki filonun fiyatından en az %50’sinden yüksek olacağı söyleniyor. Böylece önceki tüm NFT sahipleri kar etmiş olacak ve NFT fiyatları kontrollü bir şekilde yükselmiş olacak.

Bunun yanında NFT’lerini geri vermek isteyen kullanıcılar yine DAO oylamasıyla NFT’lerini geri verip “token”larını geri alabilecek.

Platform hakkında daha detaylı bilgi almak ve Marnotaur NFT’lerini satın almak için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Marnotaur’un Twitter adresi için buraya tıklayabilirsiniz.

Marnotaur’un internet sitesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version