Muhabbit

MetaMask Swap Aktive Edildi! İşte Detaylar

An itibarıyla swap özelliği Firefox üzerinde kullanılabilir durumda.

metamask

Popüler Ethereum cüzdanı MetaMask, geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği swap özelliği aktive ettiğini açıkladı.

Sizlere daha önce de bahsettiğimiz gibi cüzdan kullanıcıları, artık en iyi fiyatlardan swap işlemlerini gerçekleştirme imkanına sahip olacak.

İlginizi çekebilir: DeFi Haberleri

Tüm platformlardaki MetaMask uygulamalarına getirileceği söylenen özelliğin ilk olarak Firefox eklentisi üzerinde başlatılacağının da altı çizilmişti. An itibarıyla swap özelliği Firefox üzerinde kullanılabilir durumda.

Devam eden süreçte yeni özellik diğer tarayıcılara ve MetaMask mobil versiyonlarına da gelecek.

ConsenSys ekibi tarafından geliştirilmeye devam eden Ethereum cüzdanı, en çok kullanılan Ethereum cüzdanı olarak öne çıkmakta.

Swap özelliği ile birçok merkezsiz borsanın verilerine erişim sağlayacak olan MetaMask kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyor.

MetaMask üzerinde Uniswap, Airswap, 0x, 1inch Exchange, Dex.AG, Paraswap ve Totle verileri erişilebilir durumda olacak. Bu sayede kullanıcılar en iyi fiyatın bulunduğu platform aracılığla işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Yeni özelliği ile birlikte her zaman en iyi fiyatı kullanılara sunacağını belirten ekip, daha düşük onay süreleri ve azaltılmış transfer ücretleri sunduğunu belirtiyor. DeFi ekosistemine giriş için en çok kullanılan uygulama olan MetaMask, önümüzdeki dönemde de yeni özellikleri ile öne çıkacak gibi görünüyor.

Sizce Uniswap’e benzer şekilde MetaMask da kendi tokenini çıkarıp kullanıcılarına dağıtabilir mi?

İlk 100 Kripto Para Birimi

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version