Muhabbit

Mickey Mantle Beyzbol Kartı, OpenSea’de 471.000 Dolardan Alıcı Buldu!

Mickey Mantle’ın 1952 tarihli beyzbol kartınının NFT versiyonu, 471.000 dolarlık fiyatıyla şu ana kadarki en pahalı spor NFT’lerinden biri olmayı başardı.

Mickey Mantle’ın 1952 tarihli beyzbol kartınının NFT versiyonu, 471.000 dolarlık fiyatıyla şu ana kadarki en pahalı spor NFT’lerinden biri olmayı başardı.

Yakın zamanda gerçekleşecek Beyzbol Liginin başlangıcıyla ilgili soru işaretleri devam etse de ticaret kartı şirketi olan Topps, beyzbol temalı NFT satışlarıyla kamuoyunda büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Mickey Mantle’ın beyzbol kartının NFT’si olan“Topps Timeless Series”in ilk baskısı, OpenSea satışında 175 ETH yani 471.000 dolar gibi bir fiyattan alıcı buldu. Satış ise 4 Şubat 2022 Cuma günü saat 19:00’da sonlandırıldı.

Mickey Mantle’ın oğulları beyzbol kartı satışıyla ilgili su açıklamalarda bulundu:

Bu kart babamın mirasının önemli bir parçasıdır. Dünyanın her bir yanından bu koleksiyonlara olan ilginin devam etmesi, bizim için çok değerli. NFT’ler aracılığıyla bu tarihi kartları paylaşıyor olmamız bizi çok mutlu ediyor.

LeBron James NFT’si 210.000 Dolara Satılmıştı!

LeBron James

NFT sektörüne sporcuların ilgisi gün geçtikçe artıyor. Birçok sanatçının NFT sektörüne girmesiyle sporculardan da NFT haberleri gelmeyi başladı.

Hatırlayacağınız üzere 2021 yılında LeBron James Nemanja Bjelica üzerinden yaptığı smacın NFT versiyonunu, NBA Top Shot‘da 208.000 dolardan satmıştı.

NFT koleksiyonları satışı gerçekleştirmesiyle bilinen NBA Top Shop platformu, ‘NBA Top Shot moments’ adıyla maçlar sırasında gerçekleşen önemli anları içeren bir NFT hizmeti sunmaktadır.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version