Muhabbit

Milyonluk NFT, Koleksiyoncunun Hatası Sonucu 1 Kuruştan Ucuza Satıldı!

EtherRock NFT’sine sahip bir koleksiyoncunun anlık dikkatsizliği ona pahalıya patladı.

Geçtiğimiz gün NFT dünyasında akıl almaz bir durum yaşandı. EtherRock NFT’sine sahip bir koleksiyoncunun anlık dikkatsizliği ona pahalıya patladı. Milyon dolarlık NFT’yi, bir kuruştan daha düşük fiyatta gören şanslı kişi ise hızlı davranarak NFT’nin sahibi oldu.

NFT’sinden olan koleksiyon sahibi Twitter üzerinden çare arasa da NFT’yi satın alan kişi EtherRock NFT’sini 234 ETH’ye satışa koydu bile.

444 ETH Yerine 444 Wei!

Talihsiz NFT koleksiyoncusu blok zincirindeki ilk NFT’lerden biri olarak bilinen EtherRock’tan 44 numaralı NFT’sini 444 ETH’ye satışa koymaya çalışırken, yanlışlıkla 444 wei’e satışa sundu. Talihsiz koleksiyoncunun NFT’si, satışa sunulmasıyla satılması bir oldu. 1 wei’nin, 1 ETH’nin kentilyonda birine eşit olduğunu da hatırlatalım.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

EtherRock NFT’si Nedir?

EtherRock

EtherRock veya ETHrock adı verilen popüler NFT’lerin tarihi aslında en popüler NFT koleksiyonu olan CryptoPunks’lara kadar dayanıyor. CryptoPunks koleksiyonu haziran 2017 yılında oluşturulurken, EtherRocks da aynı yılın aralık ayında piyasaya sürülmüştü.

EtherRock, Ethereum blok zincirinde var olan bir dijital kaya koleksiyonudur. NFT’ler tasarım ve şekil bakımından aynı olup, farklı renk tonlarından oluşmaktadır. NFT’lerin ana temasını ise “kaya” görüntüleri oluşturmaktadır.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version