Muhabbit

MyCointainer Avalanche’ı (AVAX) Platformuna Ekliyor!

MyCointainer, Avalanche’ın (AVAX) Bitcoin (BTC/AVAX) ve Euro (EUR/AVAX) paritelerini platformlarına eklediklerini duyurdu.

avalanche

avalanche

2018 yılında hizmete açılan Estonya merkezli kripto para stake platformu MyCointainer, Avalanche ekosistemini tamamen desteklediklerini ve AVAX’ı Bitcoin ve euro pariteleriyle trade ve stake etme seçenekleriyle platformlarına eklediklerini açıkladı.

MyCointainer, platform genelinde desteklediği 100’den fazla varlığa AVAX’ı da ekledi. BTC/AVAX, EUR/AVAX pariteleriyle artık kullanıcılar Proof-of-Stake (PoS) mekanizmasıyla trade veyahut stake etmenin keyfine varacak. AVAX’ı stake etme özelliği, kullanıcılara token’ları stake etmenin bir ödülü olarak pasif gelir elde etme fırsatı verecek. Bu da tahmini olarak yıllık %11’lik bir kazanç oranına sahip olmak anlamına geliyor.

MyCointainer Avalanche haberini duyurduktan sonra sosyal paylaşım platformu YouTube üzerinde Avalanche’ın (AVAX) nasıl stake edileceğine dair eğitici bir video yayınladı.

2018 yılında Estonya’nın Tallin şehrinde hizmete açılan MyCointainer, küresel olarak en büyük kripto para stake platformlarından biri olmaktadır. Platform, aynı anda birden fazla kripto varlığın stake edilmesini sağlarken Proof of Stake mekanizmasını aktif olarak kullanan 60 binden fazla kullanıcıya sahip.

MyCointainer’ın vizyonuna göre dijital paraların ürettiği ödüllerden herkes eşit şekilde yararlanmalıdır. MyCointainer’ın CEO’su Bartosz Poźniak, Avalanche listelenmesi sonrası açıklama yaptı.

“MyCointainer, Avalanche gibi yenilikçi projeleri destekleyebildiği için son derece gururluyum. İki şirket de en kaliteli hizmetleri sunmak ve Blockchain teknolojisinde yenilikçi bir atılım sağlamak gibi ortak idealler çevresinde ilerlemekte.”

MyCoıntaıner’ın CEO’su Bartosz Poźnıak

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version