Muhabbit

Eski bir New York Fed memuru, Binance.US’in yönetim kuruluna katıldı

Binance.US, BAM Management US Holdings, Inc.’in Yönetim Kurulu’na Martin Grant’i atadığını duyurdu.

Binance.US eski New York Federal Rezerv yetkilisi Martin Grant’i BAM Management US Holdings Yönetim Kurulu’na atadı. Grant, şirketin mali raporlama süreçlerini ve iç kontrollerini denetlemeye yardımcı olacak.

Grant, New York Federal Rezerv Bankası’nda uzun yıllar boyunca uyum ve etik konularında çalışmış ve kamu sektöründe ve dijital varlık endüstrisinde geniş bir deneyime sahip.

Martin Grant, şirkete uyumluluk konusunda katkı sağlayacak

Binance.US’in geçici CEO’su Norman Reed yaptığı açıklamada, “Martin, hükümet ve finansal hizmetler alanında benzersiz bir deneyime sahip bir uzmandır ve uyumluluk, davranış ve yönetişim konularında en iyi uygulamaları hayata geçirme konusunda birinci sınıf bir yönetici olarak tanınmaktadır. Martin’in Binance.US Yönetim Kurulu’na katılması, şirketimizin en yüksek uyumluluk ve dürüstlük standartlarını korumaya olan bağlılığını yansıtmaktadır.” ifadelerini kullandı.

The Block‘un haberine göre Martin Grant’in geçmişte New York Federal Rezerv Bankası’nda kara para aklamanın önlenmesi, yaptırımların uygulanması ve ticari uyumluluk gibi konularda çalıştığı bilinmekte. Ayrıca, Grant’in Binance.US’in yönetim kuruluna katılmasıyla şirketin uyumlu ve etik bir işletme kültürü oluşturma çabalarının güçlendirilmesi amaçlanmakta.

Son Yazılar

Exit mobile version