Muhabbit

Pangolin, Avalanche Rush Programına Dahil Edildi! PNG Stake Edenler AVAX Kazanacak!

Yeni program kapsamında PNG stake edenler AVAX kazanacak.

pangolin avax

pangolin avax

Avalanche blokzinciri üzerinde inşa edilen merkeziyetsiz bir borsa olan Pangolin, 180 Milyon Dolarlık DeFi teşvik programı olan Avalanche Rush Programına dahil edildi.

Bilindiği üzere Pangolin ekibi, Single-staking özelliğini borsaya getirmek için yoğun bir çalışma programı başlatmıştı. Çalışmanın sonuna gelindiğini belirten Pangolin, 8 Eylül tarihi itibarıyla bu özelliği entegre edeceğini belirtti. Bu yeni özellik ile birlikte PNG stake edenler, teşvik programı kapsamında AVAX elde edebilecek.

İlginizi çekebilir: Pangolin Nedir? Nasıl Kullanılır?

Yapılan açıklamada PNG yatırma ve stake etme işleminin 8 Eylül tarihinde saat 19:00’da başlayacağı, elde edilen ödüllerin ise 9 Eylül tarihinde saat 07:00’da dağıtılmaya başlanacağı belirtiliyor. Toplamda 2 milyon dolar değerinde AVAX‘ın dağıtılacağı bu yeni programın üç ay devam edeceği bildiriliyor.

PNG Token Tutanlar IDO’lara Katılım Hakkı Elde Edecek


Merkeziyetsiz borsa Pangolin, son dönemlerde gerçekleştirdiği önemli çalışmalar ve yeni iş birlikleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bilindiği üzere borsa, yakın zaman önce yaptığı bir açıklama ile yeni iş birliklerini kullanıcılara duyurmuştu. Bu yeni iş birlikleri arasında, önde gelen bir DeFi platformu olan TrustSwap, zincirlerarası bir borç verme platformu olan xDollar, kaldıraçlı yield-farming protokolü Eleven Finance, stablecoin protokolü Frax Finance, ParaSwap ve bir launchpad platformu olan Starter yer alıyor.

Borsa ayrıca, Starter ile yapılan iş birliği kapsamında kullanıcıların bundan sonraki IDO’lara katılmak için Pangolin’in PNG tokenını kullanma seçeneği de sunacağını belirtiyor.

İlginizi çekebilir: IDO (Initial DEX Offering) Nedir?

Avalanche Vakfı Direktörü Emin Gün Sirer, yeni girişim ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Avalanche Vakfı daha fazla kullanıcının DeFi’ı hızlı ve kullanımı kolay platformlarda deneyimlemesi için yerel Avalanche uygulamalarını ölçeklendirmeye kendini adamıştır. Pangolin, hızlı ödeme süreleri, düşük ücretler ve çeşitli alış satış fırsatları sunarak Avalanche ekosisteminin güçlü bir üyesi olarak kendini kanıtladı.”

Yeni Gelişmeler Yolda


Geliştirme çabalarının bir parçası olarak yeni gelişmelerin kullanıcılara sunulacağını belirten Pangolin, bu kapsamda eylül ayı sonunda 2 veya 4 yeni merkezi borsada listelemenin gerçekleşeceğini belirtiyor. Bunun yanında topluluk oylaması ile onchain oylamalarının işleme alınma süresini yedi günden iki güne düşürüldüğü de ayrıca belirtiliyor. Bu durumun ise karar alma sürecini oldukça hızlandıracağı dile getiriliyor.
Son olarak Analitik sayfasında yapılacak olan yeni geliştirmeler ile, kullanıcıların daha detaylı analizler gerçekleştirebileceği, ayrıca Impermanent Loss ve PNG ödül kazanım oranlarını da daha detaylı görebilecekleri belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: Impermanent Loss Nedir?


Pangolin Hakkında

Avalanche üzerinde çalışan merkezsiz borsa Pangolin, AMM (Automated Market Maker) modeli ile çalışan bir DeFi ürünü olarak öne çıkıyor. PNG isimli tokeni ile öne çıkan Pangolin, Ethereum ve Avalanche üzerinde oluşturulan tüm tokenler için alım satım işlemlerine imkan tanıyor.

Birden fazla platformun olduğu bu piyasada Pangolin, hızlı işlem ve düşük işlem ücreti, topluluk odaklı geliştirme ve adil token dağıtımı gibi önemli üç özelliği kullanıcılara sunuyor.

Web Sitesi: https://pangolin.exchange/

Twitter: https://twitter.com/pangolindex

Telegram: https://t.me/pangolindexV2

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version