Muhabbit

PayPal BitGo Hakkındaki Kararını Verdi!

PayPal, şu anda kripto hizmet firması Paxos ile yakın bir şekilde çalışıyor!

PayPal

Yerel bir haber ajansı olan Fortune, perşembe günü “birden fazla kaynaktan” aldığı bilgiler ile, Bitgo’nun PayPal ile yaptığı görüşmelerin başarısız olduğunu bildirdi.

Ekim ayında, diğer kripto şirketleri arasından BitGo’nun, ödeme devi tarafından satın alınabileceğine dair raporlar vardı. Ödeme devi hali hazırda diğer potansiyel alım seçeneklerini de değerlendirdiği bildirilmekte.

Bu arada, BitGo yıllar boyu bir çok firmayla görüşmüş bir şirket. Fakat BitGo, ucuz bir anlaşmaya bağlı kalmak isteyen bir şirket olduğunu her fırsatta söylüyor.

2013 yılında kurulan şirket henüz kâr etmiyor. CEO Mike Belshe, şirketinin henüz büyüme kısmına olduğunu ve çok sağlıklı bir bilançoya sahip olduğunu belirtti. Şirketin yakın gelecekte daha fazla fon toplama planı olmadığını sözlerine ekleyen CEO, bugüne kadar toplamda 69.5 milyon $’lık dış finansman sağlamış.

Belshe, şirketin şu anda müşterileri için 16 milyar $’dan fazla kripto varlığına sahip olduğunu ve her geçen gün müşteri portföyüne yenilerinin eklendiğini söyledi.

Bu arada PayPal, şu anda kripto hizmet firması Paxos ile yakın bir şekilde çalışıyor. Paxos’un PayPal’a sunduğu hizmetler, PayPal’ın kripto alım satım özelliğini yakından destekliyor. Kullanıcılar, Paxos tarafından desteklenen PayPal dijital cüzdanı aracılığıyla Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini satın alabiliyor.

Geçtiğimiz aylarda ABD piyasasında kripto alım satım işlemlerini başlatan PayPal, 2021 yılından itibaren destek verdiği tüm ülkelerde kripto alım satım işlemlerini başlatacak.

Daha fazla PayPal Haberleri için: PayPal Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version