Muhabbit

RTX 3060 Artık Yüksek Güçte ETH Madenciliği Yapabiliyor!

Oyuncular kırgın….

rtx

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda RTX 3060’ın tam kapasitede madencilik yapabildiği hakkında haberler ortaya çıkmıştı.

Bu haberlerin çoğu doğru bilgiden uzak bir profil sergiliyordu, ekran görüntülerini dikkatli incelediğimizde ETH madenciliği yerine CFX ve RVN madenciliği yapan kişiler, ekran kartını sanki ETH için kullanmış gibi göstererek, kullanıcıları yanlış yönlendirmişti.

Bildiğiniz gibi RTX 3060’ın madencilik özellikleri sadece Ethereum için kısıtlanmış durumdaydı. CFX ve RVN gibi farklı algoritmaları kullanan tokenler, RTX 3060’ın tam gücüne erişebiliyordu.

PC Watch ekibine göre, Nvidia’nın ekran kartı üzerinde uyguladığı kısıtlamalar, belli başlı uygulamalar ile eski haline getirilebiliyor. Bu arada RTX 3060 ile madencilik yapmak isteyen kullanıcılar, herhangi bir şekilde BIOS üzerinde değişiklik yapmak zorunda değil.

ETH madenciliği yapan RTX 3060’ın kullanıcılarına sağladığı hash oranını buradan görebilirsiniz.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, Nvidia’nın ekran kartına uyguladığı sınırlamayı aşmanın tek bir yolu yok. Phoenix Miner isimli bir geliştirici grubu, Nvidia çekirdekleri için büyük bir güncelleme üzerine çalıştıklarını belirtti ve hash oranı kilidinin kısmen kaldırılabileceğine dair bir açıklama yaptı.

Phoenix Miner’ın yaptığı açıklama.

Bu arada, 40 MH/s’nin üzerinde ETH madenciliği yapan RTX 3060 kartları, sosyal medya üzerinde, birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Henüz doğrulanmamış bir iddia ise; yeni Nvidia WSL sürücüsünün ETH madenciliği üzerindeki kısıtlamaları kaldıracağı. Fakat, bu haber kesin olarak doğrulanmış durumda değil.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version