Muhabbit

SatoshiStreetBets, Kendi Kripto Para Birimini Çıkaracak!

Reddit’çiler token çıkarıyor!

satoshistreetbets

Kendini “WallStreetBets’in kripto versiyonu” olarak nitelendiren grup SatoshiStreetBets, üyelerine kendi kripto para birimini sunmaya hazırlanıyor!

Grup için yardımcı yönetişim tokenleri olarak görev edinecek SatoshiSwap tokenleri, üyelere Reddit gönderileri için verilen olumlu oylara göre gidecek. Reddit gönderisine göre, merkezi olmayan borsalar Sushiswap ve Uniswap kullanıcılarına da Airdrop ile dağıtılacak olan token ayrıca likidite sağlayıcılarına da gönderilecek.

Token lansmanı Şubat ayında olacak fakat henüz net bir tarih verilmedi.

Grup gönderisinde, SatoshiStreetBets moderatörü u / little-eagle, bir token üretmek için geçerli nedenleri sıraladı.

Little Eagle, “merkezi olmayan borsalar, çılgınca iyi performans gösteriyor ve kazançlı olacak şekilde şekillenmekte” dedi. Yine de, Little Eagle’a göre bu platformların ele alınması gereken bazı ölçeklenebilirlik, birlikte çalışabilirlik ve marj ticareti eksikliği gibi noktaları var. Ona göre, bu ele alınacak noktalar başarılı bir şekilde düzeltilirse, piyasada fark yaratabilirler.

Ayrıca Little Eagle, “Bir borsa topluluğu olarak, her zaman bizi bir tutacak ve hepimizin toplanıp tüm desteğimizi verebileceğimiz bir simge arayışındaydık.” dedi.

SatoshiStreetBets, Şubat 2020’de GameStop’un fiyatını baş döndürücü seviyelere yükselten WallStreetBets’in bir alt grubu olarak oluşturuldu.

Tıpkı selefi gibi, SatoshiStreetBets de ciddi bir ilgi ile karşı karşıya. Subreddit’in kurucusunun verdiği bilgilere göre, grubun kullanıcı tabanı sadece birkaç hafta içinde 15.000’den 300.000’e kadar yükselmiş.

Bu arada Subreddit, kripto paralar ile ilgili karikatürlere ve kripto paralar ile ilgili genel bilgilere ev sahipliği yapıyor.

Reddit’in DOGE’un fiyatını ciddi bir şekilde artırmasını göz önüne aldığımızda, kim bilir kendi tokenleri için neler yapacaklar?

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version