Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 10.02.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 1

Bugün Doge fiyat analizi yazısı hazırladım. İlk Doge fiyat analizi yazımın üzerinden yaklaşık iki hafta geçmiş hem de tam piyasaya bakınırken Elon Musk yine Doge hakkında tweet atınca hazırlamaya karar verdim. Şimdi bakalım Dogecoin’de durumlar nedir ve önceki analiz yazımızda hazırladığım destek ve direnç bölgeleri nasıl çalışmış.

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 29.01.2021. Saatlik grafik veriler FTX borsasına aittir.

Grafikteki destek ve direnç alanlarını önceki fiyat analizi yazımda belirlemiştim. Bu bölgelerden sadece 0,04687 dolar bölgesindeki destek bölgesinin yerini ufak değiştirdim. Diğerleri ile oynama yapmadım. Bu bölgeleri hazırlarken tarih 29 Ocaktı. Sonrasında ise nasıl çalıştığını görmektesiniz. Bunu dememin sebebi ben bildimcilik vs demek değil aslında. Siz de takip ettiğiniz grafiklerde ana destek ve direnç bölgelerini oluşturursanız sonrasında işlem yapma ve takip etmeniz çok daha kolaylaşacaktır.

Doge’un şimdiki durumuna gelecek olursak. Fiyat şu an iki destek/direnç arasına sıkışmış durumda. Şu an için bu iki bölgeden hangisini kıracağı kısa vadede fiyat yönünü belirleyeceğini düşünüyorum.

Fiyatta bir formasyon göremedim, görsem de formasyona göre işlem açmak ne kadar mantıklı olur orası tartışılır. Çünkü grafikteki bazı fitiller %10’dan fazla fiyat hareketini gösteriyor. Bunu da geçelim işler normal seyrinde giderken Elon Musk veya bir başkası tweet atıyor ve pumplanıyor. Hal böyle olunca formasyon vs takip etmek yerine bu tarz coinlerde sadece destek/direnç bölgelerini takip etmek en iyisi olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version