Muhabbit

SEBA Bank, Kripto Paralar Üzerinden Gelir Elde Etme Programını Duyurdu!

İsviçre merkezli banka, kurumlardan gelen talep üzerine dijital varlıklarla ilgilenmeye devam ediyor.

SebaBank

SebaBank Muhabbit

Dijital varlıkları geleneksel bankacılıkla birleştiren dünyanın ilk lisanslı bankası SEBA Bank, müşterilerin kripto paralar üzerinden gelir elde etmelerini sağlayacak yeni bir ürün açıkladı.

İsviçre merkezli olan SEBA Bank, Polkadot (DOT), Tezos (XTZ) ve Cardano (ADA) gibi Proof of Stake (PoS) algoritmaları üzerinde çalışan kripto paralardan gelir elde etmelerine ve zamanla farklı blok zincirlerin eklenmesini sağlamaya çalışacak. Büyük ihtimalle banka kendi fonlarını bazı kripto paralarda “stake” işlemi yaparak müşterilerinin bundan yararlanmasını sağlayacak.

13 Ekim Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre SEBA Bank, yatırımcılarına veya müşterilerine SEBA Bank aracılığıyla Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) üzerindelendingişlemi yani borç verme işlemini sağlayacağını açıkladı.

İsviçreli mali düzenleyici FINMA tarafından onaylanan SEBA, yatırımcılarına merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerinde işlem yaparak gelir elde etmelerini sağlayan ilk banka olacağını söyledi.

SEBA Bank Hakkında

Seba BANK, dijital ve geleneksel varlıklar arasında sorunsuz, güvenli ve kullanımı kolaylığı sağlayan, bunun yanında düzenleyici bir kurum olan FINMA tarafından lisans alan bir İsviçre bankasıdır. Banka ayrıca yatırımcılar için geleneksel yatırım araçlarının yanı sıra Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar lumens, Bitcoin Cash ve USDC gibi kripto paralara da destek vermektedir.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version