Muhabbit

Sekuritance (SKRT) Coin İçin Yıllık %100’e Varan Pasif Gelir İmkanı!

Yıllık %100 getiri sağlamak için Sekuritance (SKRT) “coin” ile “stake” işlemi yapabilirsiniz.

Sekuritance

Sekuritance (SKRT) “coin” ile yıllık %100 getiri sağlamak için “stake” işlemi yapabilirsiniz.

Bununla birlikte stake işlemini Gate.io’da yapabilir ve 2 Haziran saat 12:00’den sonra Gate.io’nun “HODL& Earn” bölümünde, SKRT’lerinizi “stake” ederek iyi bir getiri sağlayabilirsiniz. Buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Ayrıca SKRT “stake” işleminde yıllık %100’lük getiriden faydalanmak için 14 gün boyunca SKRT “coin”lerinizi “stake” işleminde tutmanız gerekmektedir. Sonuç olarak “stake” işlemi süresi sona erdiğinde ise ana paranız ve kazandığınız faiz cüzdanınıza dağıtılacaktır.

Üstelik SKRT “coin”in Coinmarketcap’de listelenmesi bekleniyor.


SKRT “coin”i belirli bir süre için “stake” etmeniz gerekiyor. Piyasada herhangi bir fiyat dalgalanması olsa da, “stake” işleminizin süresi dolana kadar beklemeniz gerekmektedir. Alınan faiz de fiyat değişikliğinden dolayı beklediğinizden fazla veya az getiri sağlayabilir. Lütfen riskleri tam olarak anlayın.

Sekuritance Nedir?

Sekuritance, satıcı yönetimi, yatırımcı kontrolü, blok zinciri cüzdan kontrolleri, siber risk değerlendirmeleri yapan bir platformdur. Aynı zamanda Sekuritance, dünyanın ilk RegTech ve RiskTech ile iş ortağı olan bir platformdur. Bununla beraber RegTech’ler ve RiskTech’ler ise karmaşıklaşan düzenlemelere uyumu kolaylaştırmak ve kullanıcılara detaylı bir şekilde süreci takip etmeleri için izleme hizmeti veren bir teknolojidir. 

Son olarak Sekuritance hakkında daha fazla bilgi için;

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version