Muhabbit

Sequoia Capital, Kripto Paralara 600 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak!

Başarılı yatırım şirketlerinden biri olan Sequoia Capital, kripto paralara 600 milyon dolarlık yatırım yapmak için kollarını sıvadı.

Başarılı yatırım şirketlerinden biri olan Sequoia Capital, kripto paralara 600 milyon dolarlık yatırım yapmak için kollarını sıvadı.

Sequoia Capital’in ortağı Shaun Maguire, Bloomberg’e verdiği özel röportajda şu açıklamalarda bulundu:

Şirket olarak kripto paralara yatırımlar yapıyoruz. Kripto para piyasalarında listelenmiş ve listelenmemiş tokenlara toplamda 600 milyon dolarlık fon ayırdık. Önümüzdeki 20 yıl içinde kripto paralar, geleceğin trendi olacak.

Shaun Maguire

50 yıllık geçmişe sahip şirket, kripto paraları stake etmek de dahil birçok alanda etkin olacaklarını ifade etti. Staking işlemi bir protokole veya ağa likidite sağlamak için, kullanıcıların kripto paralarını kilitleme sürecini ifade etmektedir.

Bu Yatırım Sequoia Capital Şirketinin Kripto Paralardaki İlk Yatırımı Değil!

Kripto Para

Sequoia Capital şirketi kripto para sektörüne yabancı isimlerden değil, 2015 yılından itibaren kripto para sektörüne yaptığı yatırımlarla birçok kez ön plana çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ise Polygon ağı için 450 milyon dolarlık finansman turuna öncülük ettiğini de hatırlatalım.

Sequoia Capital şirketi kripto para alanında oldukça hızlı davranıyor.

Şirket şimdiden ünlü kripto para borsalarından biri olan FTX borsası CEO’su Sam Bankman Fried ve Twitter kurucu ortağı Jack Dorsey’in de olduğu kripto para dünyasının önemli kişileriyle anlaşma sağladı.

Başarılı yatırım şirketinin Amerika ve Avrupa’daki yatırımlarının yüzde 20’sinin kripto varlıklarda olduğu da bilinmekte.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version