Muhabbit

Sushiswap 2021 Yol Haritasını Açıkladı!

Sushiswap’ın yol haritası paylaşıldı!

Sushiswap

2020 yılında inişli çıkışlı bir profil seyreden Sushiswap, 2021 yılı için çok iddialı bir proje ile yol haritası paylaştı.

Önümüzdeki önemli gelişmeler arasında, Rune ve Moonbeam tarafından etkinleştirilecek çapraz blockchain DEX, Polkadot blockchaininde bir uygulama ve tamamen merkezi olmayan bir yönetim yapısı dahil olmak üzere birçok örnek yer almakta.

Gönderi ayrıca, Mirin adlı bir lansmanı ve yakında çıkacak bir borç verme protokolü olan BentoBox’ın lansmanının ne zaman olacağına dair tarihler de verdi.

Gelecekte olası bir yeniden markalaşma konusunda bir ipucu da gönderide yerini aldı. Şu anda sunulan ve geliştirilmekte olan ürünlerin çeşitliliği ve sayısı göz önüne alındığında, “Sushiswap, artık bir AMM olmadığını daha iyi yansıtmak için 2021’de yeni bir etki alanına taşınacak” dendi.

Kullanıcıları özellikle heyecanlandıran yeni bir gelişme ise ArcherDAO ile yapılacak bir entegrasyonu içeriyor. Archer, daha verimli bloklar üretmek için Ethereum madencileri ile ortaklaşa çalışır ve verimlilik sağlar.

Diger entegrasyonlar, algoritmik stablecoinler FRAX, DSD ve BAO için destek kısmını da içeriyor.

Son olarak, ölçeklendirme planları hakkında bir güncelleme yapan Sushiswap, “Yearn ekosistemiyle senkronize hareket edeceğini” ve “zero knowledge rollup”ın tercih edecekleri çözüm olacağını belirtti.

Henüz altı aylık bir proje için bu hedef listesi biraz uzunca görünüyor. Bununla beraber bu haftanın başlarında Sushiswap ile yapılan bir röportajda, Sushi’nin katılımcılarından biri olan 0xMaki, sürekli büyüyen ve iyi teşvik edilmiş bir Sushiswap topluluğu vizyonuna değindi.

İnsanları varlıklarını üretmeye teşvik etmeye devam etmek istiyorum. Bir DAO’ya katılmalarını sağlamak ve sevdikleri şeyleri inşa edebilme şansı geliştiricileri ödüllendirecektir. Daha fazla insanı DeFi ve yeni finansal ilkeler ile tanıştırmak istiyorum. Sushi’de göze çarpan yeni dApp’leri göstermek istiyorum. 2021’de herkes kazanan olacak!

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version