Muhabbit

Waves Protocol Varlık Koruması için Union ile Ortaklık Kuruyor!

UNION ve Waves güçlerini birleştiriyor

waves

Waves Protocol’ün geçtiğimiz günlerde paylaştığı blog gönderisine göre, şirket, varlık koruma platformu UNION ile ortaklık kuruyor!

Elde ettiğimiz bilgilere göre bu ortaklık, USDN kullanan kredi protokollerine ve blockchainler arası iletişim protokolü Gravity için akıllı sözleşme koruması sağlayacak.

UNION şirketinin CPO’su John Liu konu hakkında şunları söyledi:

Waves’in pazar hakimiyetiyle eksiksiz DeFi çözümü, UNION’ın eksiksiz DeFi korumasını oluşturması için mükemmel bir platform. Kapsayıcı, güvenli ve erişilebilir bir platform ile 2021 yılında beraber iş yapmayı dört gözle bekliyoruz.

Waves Association’un Stratejik Danışmanı Sten Laureyssens, “USDN’nin katlanarak büyümesi, gelişmiş risk yönetimi ve varlık koruma ürünlerine olan talebi belirlememizi sağladı.” şeklinde bir açıklama yaparak, şirketin bu ortaklığa neden ihtiyaç duyduğunu kısaca özetledi.

UNION’ın kurumsal yatırımcılar için gelişmiş varlık koruma misyonu, Waves’in yaklaşımı ile doğru orantılı.

Laurreysens sözlerine, “2021’e adım attığımızda, Gravity aracılığıyla entegrasyonumuz, ekosistemimizdeki çok katmanlı. riskleri azaltmak için hayati bir dönüm noktası olacak” şeklinde devam etti.

UNION ve Waves arasındaki işbirliği, Uniswap’ta UNN/USDN likidite havuzu, Waves.Exchange’de UNN/USDN paritesi ve UNION’ın likidite havuzunda UNN/USDN paritesini de içerecek.

Ayrıca bu işbirliğinde UNION, Waves’in kredi verme modeline göre gelecekteki ürünlerde de kullanılacak.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version