Muhabbit

24 Saatte Yüzde 900 Arttı! Raydium (RAY) Nedir?

Raydium (RAY) son 24 saat içinde yüzde 900’den fazla artış yaşadı.

raydium

Raydium (RAY) son 24 saat içinde yüzde 900’den fazla artış yaşadı.

Peki Raydium nedir?

Bir AMM Protokolü olarak öne çıkan Raydium, Solana üzerinde çalışıyor.

https://muhabbit.com/amm-automated-market-maker-nedir/

Varlıkların merkezsiz bir şekilde takas edilebileceği bir borsa olarak öne çıkan Raydium, oldukça düşük komisyonlarla işlemleri gerçekleştirebiliyor. Oldukça kısa süre içinde 0.00002 $ gibi oldukça düşük transfer ücreti ile işlem imkanı sunan Raydium, DeFi ekosistemi için önemli bir oyuncu olarak öne çıkıyor.

Raydium Pool ile protokole likidite sağlayarak pasif gelir elde etme imkanınız da bulunuyor. Güncel rakamlarla oldukça yüksek gelir oranı sunan Raydium, likidite sağlamak için önemli seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.

Raydium Farming

Raydium üzerinde sadece takas ile değil, aynı zamanda emir defteri ile de işlem yapmam mümkün durumda. Bu sayede tahtaya emir girerek de işlem yapılabilen Raydium’da, çok yüksek bir ölçeklenebilirlik sunuluyor. Solana ile birlikte Raydium, oldukça yüksek işlem kapasitesine sahip durumda.

Raydium platformunun tokeni olarak öne çıkan RAY, dün itibarıyla FTX üzerinde işlemlere başlamış durumda. Serum DEX üzerinde de işlem gören RAY, an itibarıyla yüzde 900’e yakın artış ile 7.38 $ seviyelerinden işlem görmekte.

1 $ seviyelerinden FTX’te işleme açılan RAY, 8 $’ın üzerine kadar yükselmeyi başarmıştı. An itibarıyla Raydium piyasa değeri ise 83 Milyon $ civarında bulunuyor.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version