Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70821.1
-0.24%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3582.58
-1.10%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $54.2
-1.29%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $586.7
1.03%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

ÖNE ÇIKAN

FTX Yarın Gerçekleştirilecek XRP Dağıtımını Destekleyecek!

Yapılan açıklamada XRP tutan kullanıcılara verilmesi planlanan Flare Network tokeni Spark Token’ın dağıtımının destekleneceği belirtiliyor.

Clock
Paylaş
FTX Yarın Gerçekleştirilecek XRP Dağıtımını Destekleyecek!

Kripto türev borsası FTX, yarın gerçekleşecek XRP “airdrop”unu destekleyeceğini açıkladı.

Yapılan açıklamada XRP tutan kullanıcılara verilmesi planlanan Flare Network tokeni Spark Token’ın dağıtımının destekleneceği belirtiliyor.

728×90 muhabbit - FTX Yarın Gerçekleştirilecek XRP Dağıtımını Destekleyecek!300x250 muhabbit - FTX Yarın Gerçekleştirilecek XRP Dağıtımını Destekleyecek!

XRP Fiyat Analizi

Spot XRP tutan kullanıcıların yararlanabileceğini belirten FTX ekibi, marjin borç alma ve borç verme işlemi yapan kullanıcılar için önemli bir hatırlatmada bulunuyor.

XRP’lerini “lending” aracılığı ile kiralayan kullanıcıların dağıtımdan faydalanabileceğini belirten FTX, “borrowing” borç alma aracılığı ile XRP’si bulunan kullanıcıların dağıtımdan yararlanamayacağının altını çiziyor.

XRP tutan kullanıcılara 1:1 oranında dağıtılacak olan Spark Token’ın borsalarda işlem görüp görmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Birçok önde gelen borsa dağıtımı destekleyeceğini belirtirken, Spark Token işlemlerinin başlayıp başlamayacağı ile ilgili ne bir bilgi vermiş değil.

Türkiye saati ile 03.00’da gerçekleşecek airdrop bu saatte alınan cüzdan verilerine göre dağıtılacak. Dağıtım zamanı ise Flare Network tarafından açıklanacak.

Dağıtımın tamamlanmasının ardından XRP tarafında ciddi bir hareketlilik görülebilir gibi görünüyor. Airdrop hakkının kazanılmasının ardından bir satış dalgası gelme ihtimali bulunan XRP’nin fiyatını iyi takip etmenizi öneriyoruz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar