Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70480.01
-0.50%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3550.61
-0.97%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $53.7
-0.92%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $616.8
5.18%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

NASIL

Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?

Huobi’nin, pasif gelir elde etme imkanı sağladığı platformu Huobi Earn kullanım rehberi sizlerle.

Clock
Paylaş
Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?

Huobi Earn, çeşitli getiri oranlarına sahip Sabit ve Esnek seçenekleriyle ihtiyaçlarınıza uygun şekilde pasif gelir elde etmenizi sağlayan bir platformdur. Daha net ifade ile Huobi Earn, kullanıcıların dijital varlıkları yönetmeleri için bir yatırım ürünü olarak tanımlanabilir.

728×90 muhabbit - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?300x250 muhabbit - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bu sistemde, cüzdanınızdaki varlıklarınızın boş bir şekilde durması yerine, bunları istediğiniz miktarda Esnek ve Sabit Kazanımlar sistemine aktararak getiri elde edebiliyorsunuz.

Huobi Global kullanıcıları, site içerisinde yer alan Earn alanına belirli kripto para birimlerini yatırarak, sabit vadeli ve yıllık yüzde getirileri (APY) olarak kâr elde edebilirler.

eran1 753x600 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Huobi Earn

Huobi Earn Nasıl Kullanılır?

Platformdan yararlanmak için öncelikle Huobi borsasına kayıt yaptırmalı ve kimlik doğrulama işlemlerini eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Bunun yanında, Huobi Earn sisteminin fırsatlarından yararlanmak için için kullanıcıların kullanılabilir hesap bakiyelerinin minimum seviyeyi karşılaması gerekmektedir.

Burada bir hatırlatma yapmakta fayda var. Diyelim ki Huobi Earn sistemine girip işlem yapmaya karar verdiniz. İşte burada yaptığınız tüm yatırma işlemlerinde ana paranız tamamen güvendedir.

Huobi borsasına kayıt yaptırmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kayıt işlemleri ve kimlik onaylanma süreci bittikten sonra site üzerinde yer alan “Finans Hizmeti” sekmesinin altında bulunan Huobi Earn’e giriş yapabilirsiniz.

1 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Giriş

Ardından karşınıza çıkan ekranda; Süreli, Esnek ve Sabit Kazanç türlerinden hangisine yatırım yapmak istiyorsanız onu seçmeniz gerekmektedir.

2 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Kazanç Türleri

Burada bir detay verecek olursak, Esnek ve Sabit kazançlar arasından seçilen sınırlı ürünler yalnızca belirli bir süre içinde sunulmaktadır.

Esnek Kazanç ve Sabit Kazanç Nedir?

Esnek kazançlar, kısa vadeli yatırım için uygun olan varlıklara istediğiniz zaman yatırım yapmanıza ve bunları kullanmanıza olanak tanıyan bir sistemdir. Sabit Kazanç ise, katılım yaptığınız dijital varlıkların ancak sabit bir sürenin sona ermesinden sonra kullanılabileceği anlamına gelmektedir. 

Burada önemli nokta, yatırımcıların varlıklarına erişme esnekliği bulunmadığı için getiri oranları Esnek Kazanç ürünlerine göre daha yüksektir

Esnek Kazançlara Katılım

Esnek Kazanç ürününe katılım sağlamak için “KATIL” butonuna tıklayıp tutarın girilmesi gerekiyor.

3 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Esnek Kazanç

Ardından “Huobi Earn Kullanıcı Hizmet Sözleşmesini okudum, anladım ve kabul ediyorum ” onay kutusunu tıklayın ve “Katıl”ı tıklayın. Abonelik başarıyla tamamlanacaktır.

4 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Esnek Kazanç

Esnek kazanç sisteminde sağlanan getiri oranı sisteme katılımdan sonraki günden itibaren hesaplanmaya başlar. Burada, günlük olarak elde etmiş olduğunuz kârlar, getiri hesaplamasında anaparaya otomatik olarak eklenmektedir.

Esnek kazanç sisteminin başka bir özelliği daha bulunuyor. O da “Otomatik Katılım” işlevi olarak adlandırılıyor. Eğer kullanıcı bu işlevi etkinleştirirse, kullanılabilir varlıkları her gün saat 13:00’te borsa hesabından esnek kazanım hesabına otomatik olarak aktarılmaktadır.

Sabit Kazançlara Katılım

Bir başka getiri sistemi olan “Sabit Kazanç” ürününe katılım sağlamak isterseniz de aynı “Esnek Kazanç”ta uyguladığımız adımları uyguluyoruz. Öncelikle “KATIL” butonuna tıklayıp tutarın girilmesi gerekiyor. Ardından “Huobi Earn Kullanıcı Hizmet Sözleşmesini okudum, anladım ve kabul ediyorum ” onay kutusunu tıklayın ve “Katıl”ı tıklayın. Bu işlemlerden sonra abonelik başarıyla tamamlanacaktır.

Burada, kullanıcı sisteme katılım yaptıktan bir gün sonra getiri oranı hesaplanmaya başlar. Getiri hesabı ise, kullanıcının katılımı başarıyla gerçekleştiği andaki getiri oranına göre yapılır.

Hesap Durumunu İnceleme

Katılım sağladığınız kazanç türüne ait hesap bilgilerini incelemek için sayfanın üst kısmında yer alan “Bakiye” açılır listesinden “Huobi Earn Hesabı”nı seçmeniz gerekiyor. Açılan sayfa, sabit ve esnek kazançların bakiyesini, birikimli faizleri ve abone olunan ürünleri gösterir. 

5 1200x239 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Bakiye İnceleme
6 - Huobi Earn Nedir? Nasıl Kullanılır?
Bakiye İnceleme

Esnek Kazançların Kullanılması

Huobi Earn hesabından Esnek Kazanç’lara tıklayın. Esnek Kazanç ürününü kullanmak için “Huobi Earn Kullanıcı Hizmet Sözleşmesini okudum, anladım ve kabul ediyorum ” onay kutusunu tıkladıktan sonra “Kullan” butonuna tıklayın. Kripto para bakiyeniz varlıklar hesabınıza aktarılacaktır.

Sabit Kazancın Geri Alınması

Burada kullanıcıların herhangi bir işlem yapması gerekmiyor. Çünkü vade sonu geldiğinde anapara ve faiz, döviz varlıkları hesabına aktarılacaktır. Bunun yanında kazanç ürününe ilk kayıt yaptırırken “Esnek Kazanca Otomatik Aktar” seçeneğini seçtiyseniz, anapara ve faiz Esnek Kazanç ürününe aktarılacaktır.

Daha fazla Nedir?Kimdir? ve Nasıl? haberine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar