Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64607.29
2.23%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3086.43
1.06%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.34
2.17%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $560.7
1.87%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

ÖNE ÇIKAN

ICRYPEX Mobil Kripto Para Uygulamasını Duyurdu!

Türkiye merkezli kripto para borsası ICRYPEX yeni mobil uygulamasını duyurdu.

Clock
Paylaş
ICRYPEX Mobil Kripto Para Uygulamasını Duyurdu!

Türkiye merkezli kripto para borsası ICRYPEX’in yeni kripto para mobil uygulamasıyla kullanıcılara, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve ChainLink (LINK) gibi popüler kripto para birimlerini ceplerinde taşıma şansı vermek istiyor.

ICRYPEX, kullanıcıların yatırım yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla artık sadece internet sitesiyle değil, mobil uygulamasıyla da faaliyet gösterecek. Güvenli bir yatırım yapmak isteyen kripto para yatırımcılarını beklediklerini ileten ICRYPEX, arayüzlerinin basit kullanımını ve güvenilirliklerini bir kez daha ekledi.

ICRYPEX, piyasaya yeni sürülen yeni mobil uygulama ile eksiklerin tamamlanacağı ve başlangıç seviyesinden profesyonel seviyedeki yatırımcılara büyük bir skaladaki müşterilerine güvenilir bir alım satım hizmeti vermeyi taahhüt ediyor.

Birkaç dakika içerisinde birden fazla kripto varlığın alım satımının yapılmasını sağlayan mobil uygulamanın tüm dünyadaki kullanıcıların huzuruna sunulduğu belirtiliyor.

728×90 muhabbit - ICRYPEX Mobil Kripto Para Uygulamasını Duyurdu!300x250 muhabbit - ICRYPEX Mobil Kripto Para Uygulamasını Duyurdu!

ICRYPEX Mobil Uygulaması İle Neler Yapılabilir?

ICRYPEX kripto para mobil uygulamasının kullanıcılara sunduğu başlıca özellikler:

  • Bitcoin, Ethereum ve diğer popüler kripto paralara anında erişim
  • Basit arayüzü ile kolay alım satım yapma
  • Türk Lirası ile istediğiniz kripto para birimini yatırıp çekme imkânı
  • Kripto para piyasasının hareketli yapısını takibe uygun araçlar
  • İki adımlı doğrulama ile üst seviye güvenlik deneyimi

ICRYPEX mobil uygulaması, iOS işletim sistemine sahip Apple telefonlarındaki App Store’dan anında indirilebiliyor ve hızlıca kayıt olunabiliyor. Kripto para dünyasının lider varlıklarının kolayca alınıp satılabileceği mobil uygulamada fiyat alarmları oluşturulabiliyor. Ayrıca “Akıllı Varlık Kontrolü” ile kripto paralarınız tek bir ekranda detaylı olarak incelenebiliyor.

Aynı zamanda Varlıklar ekranında portföydeki tüm dijital varlıkların görüntülenmesinin yanı sıra, ICRYPEX’te listelenen tüm dijital varlıkların fiyat pariteleri de görüntülenebiliyor. 7/24 saat destek veren ICRYPEX, kripto para sektörünün yeniliklerini takip ederek kendini güncellediğini iddia ediyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar