Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64619.98
0.92%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3160.26
1.07%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.55
-1.80%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $613.6
1.49%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

Voyager Digital, Küresel Kripto Para Birimi Ödeme Şirketi Coinify’ı Satın Aldı!

Voyager, 150’den fazla ülkede küresel bir kullanıcı tabanına sahip kripto para birimi ödeme platformunu bünyesine kattı.

Clock
Paylaş
Voyager Digital, Küresel Kripto Para Birimi Ödeme Şirketi Coinify’ı Satın Aldı!

Kanada’da işlem gören bir aracı kurum olan Voyager Digital, 2 Ağustos tarihinde yapılan bir açıklamaya göre, kripto para ticaret ve ödeme firması olan Coinify ApS’i satın aldığını duyurdu.

728×90 muhabbit - Voyager Digital, Küresel Kripto Para Birimi Ödeme Şirketi Coinify'ı Satın Aldı!300x250 muhabbit - Voyager Digital, Küresel Kripto Para Birimi Ödeme Şirketi Coinify'ı Satın Aldı!

Bilindiği üzere Coinify zaten Avrupa, Asya ve Amerika olmak üzere 150’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Voyager tarafından yapılan açıklamada, şirketin, Coinify‘ı satın alarak işletmeler arası yeteneklerine ek olarak, özellikle Avrupa’daki uluslararası genişlemesini desteklemeyi amaçladığı belirtildi.

Voyager kurucu ortağı ve CEO’su Stephen Ehrlich, yeni girişim ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Coinify’ın satın alınması, Voyager’ın dijital varlık ekosistemine küresel bir ödeme altyapısı getiriyor. Bu girişim, 1,75 milyondan fazla kullanıcıdan oluşan ve hızla büyüyen müşteri tabanımıza Voyager hesaplarından ödeme yapmak için hızlı, kolay ve güvenli bir yol sağlayacak.”   

Voyager, 2021’in başından bu yana kripto para şirketleri arasında sürekli olarak en yüksek değere sahip hisse değerine sahip durumda. Bu kapsamda firmanın Şubat 2020’den bu yana hisse senedi fiyat performansında %6.000’den fazla artış yaşadığı belirtiliyor.

Bitcoin Stok Performansi - Voyager Digital, Küresel Kripto Para Birimi Ödeme Şirketi Coinify'ı Satın Aldı!

Voyager, Kripto Para Girişimleri İle Büyüyor

Voyager, son iki yılda önemli bir büyüme yaşadı. 2014 yılında kurulan Voyager’ın o dönem yalnızca 10.000 olan kullanıcı sayısı ile 2019’da 87.000 doların üzerinde kazanç elde ettiği belirtiliyor. Günümüze gelindiğinde ise Voyager’ın kullanıcı tabanının 2021’in ilk altı ayında %1400 oranında büyümeye devam ettiği dile getiriliyor.

Voyager Digital Hakkında

Voyager Digital, perakende ve kurumsal yatırımcılara kripto para varlıklarına yatırım yapmak ve ticaret yapmak için çözüm sunan bir kripto para varlık platformu işleten, halka açık holding şirketidir. Voyager platformu, akıllı sipariş yönlendiricisi ve çok çeşitli popüler dijital varlıklar üzerinde bir saklama çözümü aracılığıyla müşterilere rekabetçi fiyat uygulaması sağlamaktadır.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

 

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar