Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70466.94
0.18%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3573.11
0.20%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $54.02
-0.88%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $608.4
3.35%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

ÖNE ÇIKAN

Alameda Research’ün Portföyünde Hangi Kripto Paralar Bulunuyor?

Alameda Research’ün portföyünde hangi kripto paralar bulunuyor?

Clock
Paylaş
Alameda Research’ün Portföyünde Hangi Kripto Paralar Bulunuyor?

Messari tarafından paylaşılan verilere göre Alameda Research’ün portföyünde, bilinen 40 farklı kripto para bulunuyor.

Alameda Research Nedir?

2017 yılında kurulan Alameda Research, bir kripto para ticareti şirketi ve likidite sağlayıcı olarak tanımlanabilir. Farklı projelere yatırımlarda da bulunan şirket, Wall Street’ten gelen deneyim ile birlikte kripto para ekosisteminde çalışmalarını sürdürüyor.

728×90 muhabbit - Alameda Research'ün Portföyünde Hangi Kripto Paralar Bulunuyor?300x250 muhabbit - Alameda Research'ün Portföyünde Hangi Kripto Paralar Bulunuyor?

1 Milyar $’ın üzerindeki fonu yöneten şirket, aynı zamanda günlük olarak 1-10 Milyar $’lık varlığın ticaretine de aracılık ediyor.

Birçok majör kripto para biriminin yanı sıra birçok altcoin için de likidite sağlayan şirket, önde gelen birçok borsada tahta yapıcı (Piyasa Yapıcı) görevini üstleniyor.

Spot işlemler ile birlikte türev işlemler ve OTC çözümlerine de aracılık eden şirket, kripto para sektöründeki birçok dalda hizmet vermeye devam ediyor.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried tarafından kurulan ve yönetilen Alameda Research ekibinin kurucuları arasında, Caroline Ellison, Sam Trabucco da kurucu ortak olarak yer alıyor. Şirketin CTO’su ise Nate Park olarak öne çıkıyor.

Portföyünde Hangi Kripto Paralar Var?

Şirketin portföyünde Bitcoin ile birlikte birçok altcoin de bulunuyor. Messari tarafından sağlanan verilere göre şirketin portföyünde bulunan kripto para birimleri şu şekilde:

ETH, BNB, SOL, UNI, AAVE, FTT, LEO, COMP, HT, SUSHI, SNX, YFI, OKB, CRV, PERP, SXP, REN, 1INCH, ALPHA, SRM, TOMO, DODO, LINA, BAL, HXRO, RAMP, AMPL, AMPL, CREAM, AKRO, ROOK, FRONT, BAO, APY, DHT, MTA, PICKLE, OPIUM, HGET ve LINA.

İlgili kripto paralar için yatırım yapan şirket, bu paralar ile hem borsalardaki tahtalara likidite sağlıyor, hem de yatırımlarını aktif bir şekilde değerlendiriyor.

Lider kripto para birimlerinin yanı sıra DeFi tokenlerine de yatırım yapan şirket, aynı zamanda borsa tokenlerini de portföyünde bulunduruyor. Yeni startup projelerin erken yatırımcısı olan Alameda Research birçok projeye de halihazırda yatırım yapmış durumda.

Alameda Research’ün portföyünde bulunan kripto paralar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar