Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63239.95
4.23%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3049.45
2.50%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $34.56
4.60%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $547
4.29%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Virgin Galactic Başkanı Chamath Palihapitiya: Bitcoin, Altını Tahtından Etti!

Milyarder yatırımcı, Bitcoin’in gelecekte daha da büyüyeceğini dile getirdi.

Clock
Paylaş
Virgin Galactic Başkanı Chamath Palihapitiya: Bitcoin, Altını Tahtından Etti!

Virgin Galactic’in Başkanı ve Social Capital CEO’su Chamath Palihapitiya, yaptığı bir açıklamada, Bitcoin’in, altının yerini etkili bir şekilde aldığını söyledi. 

728×90 muhabbit - Virgin Galactic Başkanı Chamath Palihapitiya: Bitcoin, Altını Tahtından Etti!300x250 muhabbit - Virgin Galactic Başkanı Chamath Palihapitiya: Bitcoin, Altını Tahtından Etti!

CEO, Bitcoin fiyatının 200.000 dolara ulaşacağını beklediğini söyledikten sonra, piyasa değeri açısından da rekor sevilere ulaşacağını dile getirdi.

Yakın zaman önce Delivering Alpha Konferansı’nda CNBC ile yaptığı röportajda konuşan Palihapitiya, piyasa değeri bakımından 905 milyar dolar olan Bitcoin’in değerinin yaklaşık beş yıl içinde oldukça yukarılara çıkacağını dile getirdi.

“Burada oturup size bir fiyat tahmini vermek benim için çok zor, ancak oldukça güvenle söyleyebilirim ki, bence Bitcoin, altının yerini etkili bir şekilde aldı ve bunu yapmaya devam edecek. Böylece Bitcoin’in bu piyasa değeri de büyüyecek.”

Bilindiği üzere Palihapitiya, uzun zamandır Bitcoin destekçisi olduğunu dile getiriyor ve açıklamalarında hep olumlu ifadelere yer veriyor.

Temkinli Olmak Gerekli

Ancak, milyarder yatırımcı her ne kadar Bitcoin yatırımı olduğunu ve buna inandığını söylese de bu konuda temkini elden bırakmamak gerektiğini de sık sık dile getiriyor. Hatta bu konu hakkında yakın zaman önce yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Açıkçası Bitcoin dışında kripto para yatırımım yok. Buna çok inanıyorum ama ne yaparsam yapayım, hepimizin buna dikkat etmesi gerektiğini söyleyeceğim çünkü sonuçların çok büyük olduğunu düşünüyorum.”

Palihapitiya’nın ayrıca, düzenleyicilerin Bitcoin veya diğer kripto para birimlerinin sonunu getirip getirmeyeceği konusunda da çeşitli açıklamaları bulunuyor.

“Bitcoin’i bitirmenin çok zor olduğunu düşünüyorum. Teknik olarak çok zor. Mimari olarak, internetin gördüğümüz en derin yinelemesidir.”

Bu konuda birçok yatırımcının da benzer açıklamaları bulunuyor. Son olarak Bridgewater Associates’in kurucusu milyarder Ray Dalio, gerçekten başarılı olması durumunda hükümetlerin kripto para birimlerinin sonunu getirebileceği şeklinde açıklaması bulunuyor.

Bununla birlikte, son zamanlarda hükümetlerin kripto paraları düzenlemek veya kontrol etmek için “ hiçbir şey yapmaması” gerektiğini öne süren Tesla CEO’su Elon Musk da dahil olmak üzere birçok kişi kripto paraların hiç bir zaman önünün kesilemeyeceğini söylüyor..

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar