Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64609.88
3.94%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3084.48
2.02%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.11
2.75%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $558.7
3.33%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

Teknoloji Devi Powerbridge, Hong Kong’da Kripto Para Madenciliğine Başlıyor!

Şirket, sürdürülebilir bir kripto para madenciliği girişimi başlattığını duyurdu.

Clock
Paylaş
Teknoloji Devi Powerbridge, Hong Kong’da Kripto Para Madenciliğine Başlıyor!

Blockchain yazılım sağlayıcısı Powerbridge Technologies‘in bir yan kuruluşu olan Powercrypto Holding, Hong Kong’da Bitcoin ve Ethereum için sürdürülebilir bir kripto para madenciliği girişimi başlattığını duyurdu.

728×90 muhabbit - Teknoloji Devi Powerbridge, Hong Kong'da Kripto Para Madenciliğine Başlıyor!300x250 muhabbit - Teknoloji Devi Powerbridge, Hong Kong'da Kripto Para Madenciliğine Başlıyor!

Şirket, 60 PH/s hash hızında çalışan 600 adet BTC madencilik makinesinden oluşan toplam 2.600 birinci sınıf madencilik teçhizatının yanı sıra, 1.000 hash oranı gücünden yararlanan 2.000 ETH madencilik makinesini devreye almayı planlıyor.

Duyuruya göre, Powercrypto’nun bu girişimindeki asıl amaçlarının, Kuzey Amerika ve Asya pazarlarında BTC ve ETH hash oranını artırmak olduğu belirtiliyor.

Analitik veriler, Bitcoin’in saniyede terahash ile ölçülen mevcut hash oranının yedi günlük ortalamada 147.14m olduğunu ortaya koyuyor. Bu yılın haziran ayındaki iki yılın en düşük seviyesi olan 84,8’den oldukça yüksek bir rakam.

btc 1 - Teknoloji Devi Powerbridge, Hong Kong'da Kripto Para Madenciliğine Başlıyor!
BTC

Powerbridge Technologies Başkanı Stewart Lor, şirketinin hem finansal hem de çevresel açıdan bu girişimin geleceğine ilişkin beklentilerini şu ifadeler ile dile getirdi:

“Kripto para madenciliği işinde küresel bir varlık olarak piyasaya sürüldüğümüz ve konumlandığımız için çok heyecanlıyız. Yüksek performanslı çevre dostu kripto madenciliği filolarımızın, gelirimizi önemli ölçüde hızlandırmasını bekliyoruz.”

Bunun yanında, Hong Kong Merkez Bankası (HKMA), 04 Ekim tarihinde yaptığı bir açıklama ile, e-HKD adı verilen, merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) potansiyelini araştıran resmi bir teknik rapor yayımladı.

Belgeye göre, HKMA, iki kademeli bir sistem oluşturarak, CBDC’nin teknik ve düzenleyici politika perspektifinden “potansiyel mimarileri ve tasarım seçeneklerini” anlamaya çalışacak. İki kademeli bu sistemin ilki, merkez bankasının CBDC çıkarması, ikincisi ise ticari bankaların CBDC destekli dijital parayı dolaşıma sokması için perakende sistemin oluşturulması.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar