Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $66073.6
-0.85%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3197.2
0.05%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $38.3
-2.82%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $606.7
1.49%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

ÖNE ÇIKAN

Impossible Finance Highstreet Araştırma Raporunu Yayımladı!

Impossible Finance, Highstreet araştırma raporunu yayımladı.

Clock
Paylaş
Impossible Finance Highstreet Araştırma Raporunu Yayımladı!

Impossible Finance, oyuncuların, oyun içi öğeleri; gerçek markaların, gerçek ürünlerinin olduğu geniş bir MMORPG dünyasını keşfetmelerine olanak sağlayan metaverse Highstreet üzerine yaptığı araştırma raporunu yayımladı.

Impossible Finance’in Medium sayfasında yayımladığı raporda Highstreet’in çalışma mekanizması, yatırımcıları ve metrikleri yer almakta. Ayrıca raporda, sanal oyun ürünleri pazarının 2020 yılından bu yana oldukça büyük bir gelişme kaydettiği yer alıyor. Oyun içi pazar sektörünün gerçek dünya markaları ile birleşmesine olanak sağlayan Highstreet’in bu gelişen pazarda önemli bir rolü olduğundan da bahsediliyor.

Raporda, Corona virüs pandemisi ile zamanının çoğunu evde, çevrim içi veyahut çevrim dışı oyun oynayarak geçiren kesimde önemli bir artış olduğunu ve bu kesimin artmasıyla sektörün gelişmesinin hızlandığı yer alıyor.

Highstreet CEO’su Travis Wu, sanal bir dünyada marka ifadesinin, bina maliyetleri veyahut fizik kuralları ile sınırlandırılmadığı için nihai perakende deneyiminin Highstreet ile mümkün olacağını dile getirdi. Highstreet’in sanal gerçeklik ve kripto para dünyasını birleştiren ve markaların kullanıcılarla doğrudan iletişime girmesine olanak tanıyan ilk metaverse olduğunu da ekledi.

Impossible Finance’ın dördüncü IDO launchpad projesi Highstreet (HIGH), metaverse üzerindeki yaşamın nasıl olabileceği hakkında ufak bir fragman gibi düşünülmekte. Highstreet’in metaverse’ü oyun, eğlence, emlak, kripto para ve birçok alana erişim sağlamakta. Kullanıcılar metaverse’de NFT olarak satılan fiziksel ve dijital ürünleri de satın alabilmekte. Bununla birlikte raporda Highstreet’in, metaverse içindeki maskotu olan NFT serisi FOMO Duck’ı da piyasaya sürdüğü bilgisi de yer almakta.

Raporun önemli noktalarında ise Highstreet’in yatırımcıları ve metrikleri yer almakta. Highstreet’in yatırımcıları arasında HTC, Palmdrive Capital, Cherubic Ventures, Mechanism, GBV, Jump Trading ve NGC gibi önemli şirketler yer almakta.

Highstreet’in HIGH’ının toplam token arzı 100.000.000 olarak geçmekte. Impossible Launchpad’e ayrılan token sayısı ise toplam token arzının %1’i yani 1.000.000 olmakta. Halka açık satışın birinci gününde, talep edilen token’larının %50’sinin kilidinin açıldığı belirtildi. Bununla birlikte 4 aylık bir aradan sonra kalan token’ların %50’sinin kilidinin açılması planlanıyor.

Konu ile alakalı daha detaylı bilgi için Impossible Finance’in Medium sayfasına göz atabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

728×90 muhabbit - Impossible Finance Highstreet Araştırma Raporunu Yayımladı!300x250 muhabbit - Impossible Finance Highstreet Araştırma Raporunu Yayımladı!
Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar