Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64533.57
5.34%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3079.26
3.26%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.24
4.76%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $554.8
1.48%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

Maximus Protocol’ün Token Ekonomisi Açıklandı!

Maximus, token ekonomisini açıkladı!

Clock
Paylaş
Maximus Protocol’ün Token Ekonomisi Açıklandı!

Maximus Protocol takipçilerinin merak ettiği token ekonomisi, bir blog gönderisinde yayımlandı.

MAXI olarak isimlendirilecek token, bildiğiniz gibi Avalanche ağı üzerinde geliştiriliyor. Sınırsız arza sahip olan token, Avalanche ekosisteminde “FRE” modelini kullanan ilk ürün olacak.

728×90 muhabbit - Maximus Protocol'ün Token Ekonomisi Açıklandı!300x250 muhabbit - Maximus Protocol'ün Token Ekonomisi Açıklandı!

Bildiğiniz gibi Avalanche’ı diğer ağlardan ayıran temel farklardan biri, blok üretim hızının kullanıma bağlı olarak değişmesidir. MAXI tokenın da üretim yöntemi, benzer bir yaklaşım benimsenmesiyle tasarlanmıştır.

MAXI tokenın herhangi bir şekilde maksimum arzı ya da sabit bir üretim oranı yoktur. Ancak işlem ücretlerinden elde edilen her 1 AVAX için 10 MAXI token basılacak ve dağıtılacaktır.

Geri Alım Mekanizması

Maximus protokolü, token fiyatının 1/10 AVAX fiyatının altına düştüğü durumlarda alınan işlem ücretleri ile piyasadan MAXI token satın alacak ve bu tokenları kullanıcılara dağıtacak.

Ayrıca MAXI fiyatı AVAX’ın mevcut fiyatı ile dengelendiğinde, sistem normal bir şekilde MAXI tokenları basmaya devam edecek.

MAXI Ön Satışı

1,2 milyon adet MAXI token, Avalanche ekosisteminde yer alan Lydia Finance’in IFO platformunda satışa sunulacak. Bunun yanı sıra ön satıştan elde edilen fonların önemli bir kısmı Lydia platformundaki MAXI-AVAX paritesine ve Maximus’taki AVAX havuzuna likidite sağlamak için kullanılacak.

İlginizi çekebilir: Lydia Finance Nedir?

Ayrıca MAXI tokenların %15’i geliştirme için ayrılmış durumda. Geliştiricilere ön kazım için belirli bir fırsat sunulmayacak ve elde ettikleri tokenlar ilk iki ay boyunca kilitli kalacak.

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya göz atabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar