Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $69985.55
-1.68%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3538.36
-1.32%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $53.65
-1.65%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $615.7
5.45%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

DEFI

Mines of Dalarnia, My Neighbor Alice ve Chromia Metaverse İçin 80 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Chromia, oyun ekosisteminde oyunlar oluşturmak isteyen geliştiricilere toplam 80 milyon dolar hibe verecek.

Clock
Paylaş
Mines of Dalarnia, My Neighbor Alice ve Chromia Metaverse İçin  80 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Chromia, metaverse ve P2E platformu için Mines of Dalarnia (MoD) ve My Neighbor Alice (MNA) ile beraber çalışacak.

728×90 muhabbit - Mines of Dalarnia, My Neighbor Alice ve Chromia Metaverse İçin  80 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!300x250 muhabbit - Mines of Dalarnia, My Neighbor Alice ve Chromia Metaverse İçin  80 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Chromia, birbirine bağlı oyun dünyalarının geliştirilmesini hızlandırmak için 80 milyon dolarlık bir hibe gerçekleştirdi. Yapılan yatırımla beraber Chromia, kendi evreninde oyun yapan geliştiricilerin, kaynaklara daha kolay bir şekilde ulaşabilmesini sağlayacak.

Chromia blok zincirinde aynı zamanda Katman-1 ve Katman-2 işlevi görmektedir. Bu özellikle birlikte Chromia, oyun geliştiricileri için de güçlü bir araç haline gelecek. Veri tabanı mimarisi, veri depolamayı, veri almayı ve veri göndermeyi kendi blok zincirinde daha uyumlu hale getirirken, Chromia Originals NFT standardı, bilindik ERC-721 standartına göre farklı özellikler de sunar. Bununla birlikte Chromia’nın blok zinciri, ağına bağlı diğer platformlar arasında dijital varlık paylaşımını destekleyebilecek. Bu gelişmeyle Chromia, oyun ekosisteminde bir kar topu etkisi yaratabilir. Oyun dünyasının birbiriyle olan iletişimini ve etkisini artırabilir.

Mines of Dalarnia Nedir?

Mines Of Dalarnia, blok zinciri üzerinde geliştirilen bir oyun olarak tanımlanabilir. Play-to-earn özelliğini öne çıkaran proje, bu sayede oyuncuların harcadıkları süreyi ödüllendirmeyi planlıyor.

My Neighbor Alice

My Neighbor Alice blok zincir tabanlı bir inşa etme oyunu olarak tanımlanabilir. MNA ile kullanıcılar dijital adalar satın alabilir, satabilir, aldıkları adada bir şeyler inşa edebilir, değerli öğeler toplayabilir ve yeni arkadaşlar edinebilir.

Chromia Nedir?

Chromia, merkeziyetsiz uygulamalar için yeni bir blok zinciri platformudur. Mevcut platformların eksikliklerine yanıt olarak tasarlanmakla beraber, yeni nesil dapp’lerin şu anki halinden daha fazla geliştirilmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar