Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $61174
-0.63%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2949.6
-1.55%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $33.04
-2.34%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $534
-0.45%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

New York Belediye Başkanı Maaşını Bitcoin ile Alacak!

Eric Adams, New York Belediye Başkanı olmadan önce ilk üç maaşını Bitcoin olarak alacağını açıklamıştı.

Clock
Paylaş
New York Belediye Başkanı  Maaşını Bitcoin ile Alacak!

New York Belediye Başkanı Eric Adams, kripto paraları benimseyen nadir politikacılardan biri olarak göze çarpıyor. CNBC’de bir programa katılan New York Belediye Başkanı Eric Adams, Bitcoin hakkında konuştu.

Adams, New York Belediye Başkanı olmadan önce ilk üç maaşını Bitcoin ile alacağını açıklamıştı. Bitcoin’in fiyatı düşmeye devam ederken, Adams’a maaşı hakkında sorular soruldu. Belediye başkanı şu şekilde cevap verdi:

728×90 muhabbit - New York Belediye Başkanı  Maaşını Bitcoin ile Alacak!300x250 muhabbit - New York Belediye Başkanı  Maaşını Bitcoin ile Alacak!

Satın almak için en iyi zaman fiyatların düştüğü zamandır. Bu yüzden fiyatlar tekrar yükseldiğinde sadece gemide olanlar güzel kâr eder.

Maaşını BTC olarak alan ilk belediye başkanı Eric Adams değil. Bu akımı ilk Miami Belediye Başkanı Francis Suarez’in başlattığını söyleyebiliriz. Bunun dışında Eric Adams yaklaşık 2 ay önce kripto paraların okullarda öğretilmesi gerektiğini söylemişti.

Eric Adams son olarak şunları söyledi:

İlk üç maaşımı Bitcoin ile alacağım. Henüz maaşımı almadım. Ancak blok zinciri, Bitcoin ve diğer tüm teknolojileri araştırmanızı ve kullanmanızı istiyorum. New York şehrinin blok zinciri teknolojisinin merkezi olmasını istiyorum. Bu yüzden Bitcoin’deki ilk maaş çeklerini dört gözle bekliyorum!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar