WOO Network Nedir?
WOO Network, bir likidite ağı olarak tanımlanabilir. “Trader”ları, borsaları, kurumsal firmaları ve DeFi platformlarını birbirlerine bağlayarak en iyi likiditeyi sunmayı amaçlayan WOO Network, sıfıra yakın maliyet ile birlikte kullanıcılarına hizmet sunuyor.
WOO Network’ü ortaya koyan kuruluş olarak öne çıkan Kronos Research, çok strateji yöntemi ile birlikte kripto para borsaları üzerinde günlük 5-10 milyar $’lık hacim oluşturması ile ön planda bulunan kuruluşlardan biri olarak gösteriliyor.
Seri A fonlaması ile birlikte; Three Arrows Capital, Crypto.com Capital ve diğer birkaç kurumun katılımıyla 30 milyon $’lık yatırım toplamayı başaran WOO Network, Binance Labs’ten de 12 milyon $’lık bir yatırım almayı başarmıştı.
WOO isimli tokeni ile öne çıkan WOO Network, DeFi ve CeFi fonksiyonlarının bir arada kullanılmasına imkan tanıyor. Yönetişim çözümlerinden staking işlemlerine, indirim kuponlarından likidite sağlayıcı getirilerine kadar iki farklı yapının tüm fonksiyonlarını bir arada sunan WOO Network, gelirlerinin yüzde 50’si ile aylık olarak token alım ve yakım işlemleri gerçekleştiriyor. Halihazırda OKEx, Huobi, Bybit, KuCoin, Gate ve WOO X üzerinde işlem gören WOO tokenı, farklı merkeziyetsiz borsalarda da işlem görüyor.
WOO X Hakkında
WOO X, WOO Network tarafından ortaya konan ürünler arasında amiral gemisi olarak yer alıyor. Merkezi bir ürün olarak tanımlanabilecek olan WOO X borsası, lider piyasa yapıcılar ile çalışarak kullanıcılara derin bir emir defteri ve likidite sağlamayı amaçlıyor. Bu sayede profesyonel ve kurumsal yatırımcılar için en iyi platform hizmetleri sunulması hedefleniyor.
WOOFi Hakkında
WOOFi platformu ise WOO Network’ün merkeziyetsiz platformu olarak ekosistem içinde yer alıyor. İlk olarak Binance Smart Chain üzerinde inşa edilen WOOFi, Synthetic Proactive Market Making (sPMM) çözümü ile DEX üzerinde merkezi borsalar ile aynı performansı vadeden likiditeyi kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.
Platform üzerinde WOO stake eden kullanıcılar ise işlem ücretlerinin % 0.025’lik kısmını ödül olarak elde ediyor. Bu sayede staking işlemi üzerinden pasif gelir elde edilebiliyor.
WOO Trade Hakkında
WOO Trade ise kurumsal yatırımcıların ya da borsaların WOO Network likiditesine ulaşabilmesi için bir kapı olarak tanımlanıyor. WOO Trade üzerinde ilgili derin likiditeye ulaşan borsalar, alış ve satış defterlerini sıkılaştırabiliyor. Bu yöntem ile son kullanıcı için çok daha iyi alış ve satış imkanı borsalar tarafından sunulabiliyor.
WOO Ventures Hakkında
WOO Ventures ise WOO Network’ün yatırım kolu olarak tanımlanıyor. Erken aşamadaki projelere yatırım yapan WOO Ventures, WOO Network ürünlerine bu yolla stratejik değer katmayı amaçlıyor. Yatırım yapılan projelerden elde edilen tokenlerin bir kısmını WOO X üzerinden WOO token sahiplerine “airdrop” yoluyla dağıtmayı planlayan WOO ekibi, farklı teşvikler ile platformunu ve token sahiplerini ödüllendirmeyi hedefliyor.
WOO DAO Hakkında
WOO DAO ise WOO ekosisteminin topluluk yönetişim sistemi olarak tanımlanıyor. 300 milyon’dan fazla WOO’u hazinesinde bulunduran WOO DAO, erken aşamasında olması sebebiyle Discord üzerinden teklif, oylama ve tartışmalarını gerçekleştiriyor.
WOO Network ekosistemi ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.
Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri