Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70134.01
-0.53%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3545.87
-0.82%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $53.84
-0.46%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $616.8
5.63%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

DEFI

Merkeziyetsiz Platformlar, DeFi’ın Gelişimini Devam Ettirmek İstiyor!

DeFi alanının daha da gelişmesi için atılacak adımları sıralayan borsalar, kullanıcılara vereceği hizmetin kalitesini artırmak istiyor.

Clock
Paylaş
Merkeziyetsiz Platformlar, DeFi’ın Gelişimini Devam Ettirmek İstiyor!

Merkeziyetsiz platform Pangolin DEX, 2022 yılına gerçekleştireceği yenilikler ile ilgili birinci çeyrek yol haritasını yayımladı. DeFi alanının daha da gelişmesi için atılacak adımları sıralayan borsa, kullanıcılara vereceği hizmetin kalitesini artırmak istiyor.

728×90 muhabbit - Merkeziyetsiz Platformlar, DeFi'ın Gelişimini Devam Ettirmek İstiyor!300x250 muhabbit - Merkeziyetsiz Platformlar, DeFi'ın Gelişimini Devam Ettirmek İstiyor!

Çapraz Zincir Takaslar

Kripto para piyasasında tüm kullanıcılara hitap etmek adına her türlü gelişmeyi takip etmek gerektiğini belirten platform; Pangolin, Terra Luna’nın önde gelen Merkeziyetsiz stablecoini “UST”yi Avalanche’a getirecek. Bilindiği üzere UST halihazırda, en iyi zincirler arası stablecoin olarak tanımlanıyor. Yapılacak olan bu iş birliği ile Pangolin’nin zincirler arası kullanıcı deneyimin katkı sağlayacak.

lginizi çekebilir: Decentralized Exchange (DEX) Nedir?

Yeni Arayüz

2022 yılında, kullanıcılarına tüm DeFi alanında en iyi işlem deneyimini sunmak isteyen Pangolin, bu kapsamda güzel ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunacak arayüz oluşturmayı hedefliyor. Yeni görünüm ve özellikler arasında ise ilk etapta şunların bulunacağı belirtiliyor:

  • Kullanıcıların portföylerini, izleme listelerini ve alım satımlarını izlemek için tek bir entegre sistem oluşturulacak,
  • Yatırımlara gelecek en iyi getiri fırsatlarının belirlenmesi için eklenecek tek sayfalık farm görünümü oluşturulacak.
  • Limit emirleri, opsiyon ticareti ve çift ödüllü farmlar gibi yeni özellikler kullanıcıları bekliyor olacak.

DeFi’a Kolay Erişim

Halihazırda yeni bir sektör olarak adlandırılan kripto para piyasasının birçok fırsat yarattığı ve bu fırsatların kaçırılmaması gerektiği belirtiliyor. Özellikle kurumların henüz sisteme çok dahil olmadığı bir dönemde merkeziyetsiz borsaların atacağı adımların önemli olduğu belirtiliyor.

Pangolin ayrıca, Gnosis Safe’e entegre hâle geldiğini ve bu durumun da Pangolin’i çok imzalı etkinlikler için önemli DEX’lerin arasına soktuğunu belirtiyor. Bunun yanında yapılacak yeni ortaklıklar ile de güvenlik ve regülaasyonla ilgili sorunların çözümüne odaklanılacağı söyleniyor.

Sektöre DeFi Eğitimi Verilmesi

Kripto para piyasası ile ilgilenen herkesin belirli bir bilgi birikiminin olması gerektiğini belirten platform, özellikle DeFi kullanan yatırımcıların sisteme dahil edilmesi gerektiğini belirtiyor. Bu kapsamda da hem kripto para alanına aşina olanlara hem de tamamen yeni olanlara DeFi öğretebilmek için akademi projesi oluşturulacak.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Eğitimin öncelikli hedefler arasında olması gerektiğini belirten Pangolin bu durumu şu cümleler ile özetliyor:

“Tabii ki, ekosistemde öğrenme programları yeni değil. Binance’in kullanıcıları kendi akademileriyle veya Coinbase’in öğren ve kazan programları ile eğittiğini gördük. Bu eğitimi geliştirmek için üzerimize düşeni yapacağız. Pangolin Akademisi, Avalanche ekosistemini ve genel DeFi manzarasını büyütmemiz için eğlenceli ve ödüllendirici bir fırsat olacak.”

Pangolin Hakkında

Pangolin Exchange, kullanıcılarına likidite ve ticaret anlamında sorunsuz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan bir DEX’tir. Avalanche ağında çalışan merkeziyetsiz borsa, kullanıcılara verimli bir tecrübe sunmak adına çalışmalarına devam ediyor.

Web Sitesi: https://pangolin.exchange/

Twitter: https://twitter.com/pangolindex

Telegram: https://t.me/pangolindex

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar