Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64455.89
2.05%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3234.6
-1.33%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.54
4.31%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $599.5
0.00%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

NFT

Starbucks, NFT Dünyasına Giriş Yapmayı Düşünüyor!

Starbucks’ın milyarder girişimcisi ve CEO’su Howard Schultz, şirketin 2022 yılı bitmeden NFT sektörüne girmeyi planladığını duyurdu.

Clock
Paylaş
Starbucks, NFT Dünyasına Giriş Yapmayı Düşünüyor!

4 Nisan 2022 tarihinde Starbucks’ın milyarder girişimcisi ve CEO’su Howard Schultz, şirketin 2022 yılı sona ermeden NFT sektörüne girmeyi planladığını duyurdu.

Schultz, şirketin NFT dünyasına ne zaman gireceği konusunda kesin bir tarih vermedi ancak 2022 yılında NFT ile alakalı adım atacağını söyledi.

728×90 muhabbit - Starbucks, NFT Dünyasına Giriş Yapmayı Düşünüyor!300x250 muhabbit - Starbucks, NFT Dünyasına Giriş Yapmayı Düşünüyor!

Starbucks, NFT Dünyasına Adım Atıyor!

Schultz katıldığı bir konferansta dinleyicilere, NFT kelimesini hiç duyup duymadıklarını sordu. Bununla birlikte CEO, kaç kişinin NFT satın aldığını da merak etti. Bu sorulara cevap veren kimse olmadı ve oda sessizliğe büründü.

Schultz, NFT ekosisteminin daha yeni olduğunu ve Starbucks’ın bu NFT ekosistemine dahil olması için en iyi donanıma ve koleksiyona sahip olduğunu söyledi.

jordan zakarın twıtter

Howard Schultz, sözlerine şu şekilde devam etti:

Dijital bir NFT platformu kurmaya çalışan şirketlere, markalara ve ünlülere bakarsanız, Starbucks’ın bir koleksiyondan daha fazlasına sahip olduğunu fark edersiniz.

Schultz’ın, Starbucks’a CEO olarak yeni atandığını söyleyebiliriz. CEO, Starbucks’ı kripto para dostu bir şirket haline getirebilir. Birçok büyük şirket, NFT ve metaverse ile ilgili adımlar atıyor. NFT koleksiyonu çıkaran şirketler ve ünlüler her geçen gün artıyor.

Adidas, bu sektörle yakından ilgilenen bir şirket olarak öne çıkıyor ve büyük yatırımlar yapıyor. Snoop Dogg da bu sektörle yakından ilgilenen ünlüler arasında en çok göze çarpanlardan birisidir.

NFT açik artirma - Starbucks, NFT Dünyasına Giriş Yapmayı Düşünüyor!
NFT açık artırma

Starbucks NFT Dünyasına Ne Getirebilir?

Schultz’un dediğine göre, Starbucks sadece bir içecek markası değil. Dünyanın dört bir yanında bulunan, yılların geleneğine, tarihine ve koleksiyon ürünlerine sahip bir şirkettir.

Şirket doğru kararlar ve yatırımlarla birlikte dünyanın en büyük NFT platformlarından birini kurabilir. Coca-Cola, Budweiser veya Pepsi gibi sektördeki diğer benzer markalar bu sektörde daha çok ortaklık şeklinde çalışıyor. Bu markaların bir NFT platformu kurma vizyonuna sahip olduğunu henüz görmedik.

Herhangi bir içeriği NFT koleksiyonuna dönüştürmek çok da zor değil. Starbucks da bu koleksiyonu kolaylıkla çıkarabilir.

Starbucks’ın şu anki değeri yaklaşık olarak 96,7 milyar dolar olarak biliniyor. 2017’de kurulan bir NFT pazarı olan OpenSea ise şimdiden 13,3 milyar doları aştı. Bu nedenle, büyük şirketlerin bu yeni teknolojilere yatırım yapmak istemeleri şaşırtıcı değil.

NFT ve Metaverse sektörü büyüdükçe ilgili iş fırsatları da artmış oluyor. Bu sektörlerle ilgilenen firmalar, bu alanda uzman olarak bilinen kişileri kadrosuna dahil etmek istiyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar