Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63758.02
1.64%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3193.59
-0.87%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35
3.61%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $594.3
-0.17%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

NFT

NFT Kafası: Kafa Dergisi’nin Kapaklarından Oluşan NFT Koleksiyonu!

Türkiye’nin en çok okunan dergilerinden biri olan Kafa Dergisi, kapaklarını ölümsüzleştirmek için NFT sektörüne adım atıyor.

Clock
Paylaş
NFT Kafası: Kafa Dergisi’nin Kapaklarından Oluşan NFT Koleksiyonu!

Türkiye’nin en çok okunan dergilerinden biri olan Kafa Dergisi, kapaklarını ölümsüzleştirmek için NFT sektörüne adım atıyor. İlk sayısını yedi yıl önce çıkaran Kafa Dergisi; Sunay Akın, İlber Ortaylı, Yekta Kopan, İsmail Saymaz, Nihat Sırdar, Cem Davran, Can Yılmaz, Levent Erden Zeki Kayahan Coşkun ve Candaş Tolga Işık gibi birbirinden değerli isimleri bünyesinde barındırıyor.

728×90 muhabbit - NFT Kafası: Kafa Dergisi'nin Kapaklarından Oluşan NFT Koleksiyonu!300x250 muhabbit - NFT Kafası: Kafa Dergisi'nin Kapaklarından Oluşan NFT Koleksiyonu!
91NFTKAFASI31 446x600 - NFT Kafası: Kafa Dergisi'nin Kapaklarından Oluşan NFT Koleksiyonu!

NFT Kafası Nedir?

Kafa Dergisi, sevilen kapaklarını ölümsüzleştirmek için NFT’ye uyarlayacak. NFT koleksiyonu, 14 Haziran’da Avalanche blok zinciri üzerinde piyasa sürülecek. Koleksiyonun mint süreci Kalao’da gerçekleşecek.

Koleksiyonda toplamda 1580 adet NFT var ve KAFA dergilerinin bir koleksiyon değeri taşıması da bu NFT’leri daha mantıklı hale getirdiğini söyleyebiliriz. 4 farklı kategoriye sahip olan NFT koleksiyonun dağılımı ise şu şekildedir:

  • 1.320 (33×40) adet seçilmiş KAFA dergisi kapağı,
  • 140 (14×10) adet şair posteri,
  • 70 (7×10) adet ödül alan kapak,
  • 50 (5×10) adet Atatürk kapağı.

NFT Kafası NFT’lerinin Avantajları Nelerdir?

Son zamanlarda NFT’lerin iki farklı konsepte ayrıldığını söyleyebiliriz: Sanat NFT’leri ve kazanç sağlayan NFT’ler. Koleksiyonun ödüllü dergi kapaklarından oluşması ve NFT “holder”lara sağlanan avantajlara baktığımızda, NFT Kafası koleksiyonu, her iki konseptide kapsıyor.

En az 5 KAFA NFT sahibi olanlar, konser veya tiyatro bileti ve KAFA yazarı imzalı çerçeveli posterin sahibi olacak.

En az 1 KAFA NFT’si olanlar ise yapılan çekiliş ile KAFA SOCIETY CLUB PARTY daveti, Baba Sahne gösterisine katılma ve yılda 2 kere yapılacak olan workshop’a katılma hakkı kazanmış olacak.

Bunların dışında NFT Kafası ekibi mint süreci tamamlandıktan hemen sonra 200 şanslı NFT sahibine promosyon hediyeler dağıtacak.

https://twitter.com/nftkafasi/status/1526914321225228289
NFT KAFASI Twitter

NFT Kafası Mint Tarihi: 14 Haziran! 

14 Haziran Salı günü satışa çıkacak olan NFT Kafası ön satış (whitelist) için 67.5 USD, genel satış (public) için 75 USD fiyat belirledi. Satış ücreti topluluğun fiyat dalgalanmalarından olumsuz etkilenmemesi için dolar kuruna sabitlendi. Mint gününden bir gün önce Dolar/Avax paritesinden kaç AVAX olduğu hesaplanacak ve o şekilde satışa çıkacak.

NFT Kafası Discord Kanalı İçin: NFT Kafası Discord

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar