Muhabbit

BORSA

FTX Bakiye Talep Formuna Erişim Açıldı!

FTX borsasının batması ile birlikte milyarlarca dolar yok olmuştu. Borsanın yeni yönetimi ise geri ödemeler yapılacağını ifade ediyor.

Clock
Paylaş
FTX Bakiye Talep Formuna Erişim Açıldı!

Kripto para piyasası tarihinde en büyük skandalı yaşayan borsa olarak bilinen FTX, kullanıcı fonlarıyla ilgili yeni adımlar atmaya başladı.

Yeni atanan yönetim tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 9 milyar dolarlık açığın yaklaşık 7 milyar dolarının geri kazanıldığı belirtildi. Yeni yönetim, müşterilere varlıklarını geri ödeme planı sunmanın yanı sıra, borsanın yakın bir zamanda tekrar açılması planını da gündemine aldı.

ftx 463x600 - FTX Bakiye Talep Formuna Erişim Açıldı!

Müşteri Bilgi Talep Formu Doldurulmalı

FTX borsasında, Müşteri Bilgi Talep Portalı adında yeni bir bölüm açıldı. Kullanıcılardan, yeni bir kimlik doğrulaması ve batan borsada kaybettikleri bakiyelere ilişkin bilgiler istenecek. FTX TR kullanıcıları ise şimdilik bu araçtan faydalanamıyor.

Kullanıcıların kaybettikleri bakiyeleri geri kazanma ihtimalinin güçlenmiş olması, FTT fiyatında da büyük bir yükselişe sebep oldu. Borsanın tokenı şu anda ise 1.75 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar