Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $62904.01
-0.58%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2545.52
3.33%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $27.27
-0.58%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $569
0.65%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Arthur Hayes: Bitcoin’in Büyük Hedefi 2026’ya Kadar 1 Milyon Dolar!

Bitcoin’deki olumlu fiyat hareketliliği ve son gelişmeler, özellikle uzun bir ayı piyasasının ardından kripto para topluluğunu yaklaşan boğa koşusu için daha çok heveslendirdi.

Clock
Paylaş
Arthur Hayes: Bitcoin’in Büyük Hedefi 2026’ya Kadar 1 Milyon Dolar!

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, artık Bitcoin BTC fiyatının daha da yükselmesi gerektiğine inandığını söyleyerek, bugünlerdeki fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini savundu.

Hayes, daha önce Bitcoin’in 25.000 doların altına düştüğü zamanları “alış zamanı” olarak değerlendirmiş ve kripto para topluluğuna bu düşüşü fırsata dönüştürmelerini tavsiye etmişti.

728×90 muhabbit - Arthur Hayes: Bitcoin'in Büyük Hedefi 2026'ya Kadar 1 Milyon Dolar!300x250 muhabbit - Arthur Hayes: Bitcoin'in Büyük Hedefi 2026'ya Kadar 1 Milyon Dolar!

Bitcoin, bu yıl %75’e yakın kazanç elde ederek, önemli bir performans sergiledi ve ABD Fed’in politika değişikliği sinyali vermesiyle önümüzdeki dönemde daha fazla yatırımcının ilgisini çekmeye başladı. Bitcoin’deki olumlu fiyat hareketliliği ve son gelişmeler, özellikle uzun bir ayı piyasasının ardından kripto para topluluğunu yaklaşan boğa koşusu için daha çok heveslendirdi.

Fed, bildiğiniz gibi son toplantısında (dün) faiz oranlarını %5,25 ile %5,50 arasında sabit tutma kararı aldı. Ancak, faiz oranlarının ilerleyen dönemde artırılma olasılığı hala gündemde.

Arthur Hayes, enflasyonun yüksek seyrettiği bir dönemde geleneksel yatırımlardan kripto paralara geçiş yapmanın iyi bir fikir olduğunu düşündüğünü belirtti. Fed’in politika değişikliği yapma esnekliği sayesinde diğer merkez bankalarının daha fazla para basma kapasitesine sahip olduğunu ve özellikle Çin, Avrupa ve Japonya gibi büyük ekonomilerden önemli miktarda finansal destek beklediğini ifade etti.

Hayes’in daha önce yaptığı iddialı tahminlere göre, Bitcoin’in fiyatı 2026 yılına kadar 750.000 ile 1 milyon dolar arasında bir seviyeye ulaşabilir.

Bitcoin, ekim ayı sonunda yılın en yüksek seviyesi olan 35.219 dolara ulaştı, ancak şu anda bazı yatırımcılar karlarını realize ettiği için yazının kaleme alındığı şu esnada Bitcoin 34.837 dolardan işlem görüyor.

Son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar