Muhabbit

ÖNE ÇIKAN

Fed Faiz Kararı Ne Olacak ? BRC20-SRC20-DRC20 nedir ? Bitcoin’de Hedef Neresi?

Kripto para piyasası analisti Doodle, muhabbit.com okuyucuları için gündeme dair son gelişmeleri yazdı.

Clock
Paylaş
Fed Faiz Kararı Ne Olacak ? BRC20-SRC20-DRC20 nedir ? Bitcoin’de Hedef Neresi?

Ladies and Centilmenler, birçok spot yatırımcısını mutlu eden bir haftayı geride bıraktık. Yeni haftaya sert bir düzeltme ile başlasak da altcoin’lere para akmaya devam etti. Umarım cüzdanlarınız büyümüş ve yeni yatırımlara açık hale gelmiştir. Boğada çok daha fazlasını kazanacağımıza emin olabilirsiniz.

Fed Faiz Kararı Ne Olacak ?

Sabah bununla alakalı tweet attım ”Bu akşam FED faiz kararı var beklenti %97,7 sabit %2.3 artırma ihtimali gözüküyor. Sabit kalacağı belli olduğuna göre bizi etkileyecek şey Powell konuşması olacaktır.”

Peki sabit kalması bizi nasıl etkiler. Beklenti karşılandığı için sert bir hareket göreceğimizi düşünmüyorum. Arkasından Powell Şahin mi ? Güvercin mi? konuşacak bu önemli. Güvercin olursa Bitcoin konumunu korumaya devam edecektir. Şahin olursa çekilme görebiliriz. Ben konuşmanın şahin olacağı görüşündeyim. Uzun süredir, faiz artırmayıp, artırırız bak söylemleri ile ipleri ellerinden bırakmadan ilerlemeye çalışıyorlar, güzel bir politika olduğunu düşünüyorum.

Bitcoin’de Hedef Neresi?

Bu konuda geçen haftaki beklentimde bir değişiklik yok. Ne yazmıştık geçen hafta ”Bu hafta 42500 üstü olsa da öteki hafta bize bu onayı vermeyip altında bir kapanış yaptıracaklardır. Bu da bizi ilk etapta 37000-35800 rakamları arasına çekecektir. Bu sefer de düşüşü inkar süreci başlayacak iyi durumdayız diyecekler ve sadece düzeltme diyecekler ve 32000’e çekileceğiz görüşündeyim. Dip senaryomuz da değişti 25400-23800 senaryosu beklediğim en dip bölge oldu.

Peki bu süreç hemen mi olacak? Hayır, yavaş yavaş burası düzeltme şurası destek diye diye şubat sonuna kadar aşağı bir yol izleyeceğimizi düşünüyorum. Bu süreci mal almak için değerlendirmeliyiz. Düştükçe parçalı alımlar ile cüzdanımızı oluşturmaya başlamalıyız.

BRC20-SRC20-DRC20 nedir ?

Son dönemde Ordi coinin 69 dolar seviyelerine kadar yükselmesi ile herkesin gözlerini diktiği BRC20 Bitcoin ekosisteminde satoshi’lerin üzerine yazılarak geliştirilen bir yapıdır. Uzmanların ikiye bölündüğü bu durumda olur, olmazlar, imkansızlar, gelecek budur diyenler uçuşurken sizlere bir kez daha şunu hatırlatmak istiyorum. Hiçbir amacı olmayan Doge coin bile 1000x yaparak yatırımcılarına güzel paralar kazandırmıştır. Hiçbir projeye ya da coine aşık olmadan ilerlemek bir yatırımcının en büyük silahıdır. Bizler hype değerlendiririz. Proje gelecek falan kimse bununla ilgilenmiyor. Biz nasıl para kazanırız onun peşindeyiz. Projenin güzelliği ile ilgilenecek olanlar proje ekipleridir. Yeni proje geliştirmek isteyenlerdir. O kısım bizi ilgilendirmiyor. Kendimizi koruyacak şekilde geçen ay SRC20’nin Stamp coinini aldım 1 ayda 20x yapan Stamp coin BRC20 esinlenerek aynı mantelite ile geliştirilerek sunuldu. Şansını DRC20’de değerlendirenler de var. Oranın topluluğu biraz daha aktif. Ama bu alana çok fazla yayılmayı düşünmediğimden şansımı SRC20 ile denedim.

İşin özü arkadaşlar ben para kazanma odaklıyım. Gördüğüm fırsatları değerlendirmek ve bunları size bildirmek kendime edindiğim tek görev. İnanıyorum ki bu boğada birlikte çok güzel paralar kazanacağız. İnancınızı kaybetmeyin. Uçmaz çıkmaz diyenler 9K gelecek diyenler ve 1 milyon dolar hayali satanlardan uzak durun. Sizi korkutmalarına ya da fomolamalarına izin vermeyin. Planımız belli şubat sonuna kadar mal toplamak ve boğada satmak.

Gönderiyi beğenebilirseniz sevinirim. Sizleri seviyorum ❤️

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar