Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63580
1.22%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2652.21
2.77%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $27.45
1.07%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $591.2
1.34%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

VSFG ve Value Partners, SFC’ye Spot Bitcoin ETF’leri İçin Başvuruda Bulundu

Clock
Paylaş
VSFG ve Value Partners, SFC’ye Spot Bitcoin ETF’leri İçin Başvuruda Bulundu

Hong Kong merkezli varlık yönetimi şirketi VSFG ve Value Partners, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’na (SFC) spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’leri) için başvuru yaptı.

Ocak ayında, Çin’deki büyük bir varlık yönetimi şirketi olan Harvest Global Investments, iddialara göre SFC‘ye spot Bitcoin ETF’si başvurusunda bulunan ilk şirketti. Şimdi ise varlık yöneticisi VSFG ve Value Partners, Hong Kong’da spot Bitcoin ETF’si için başvuru yapmış durumda.

728×90 muhabbit - VSFG ve Value Partners, SFC'ye Spot Bitcoin ETF'leri İçin Başvuruda Bulundu300x250 muhabbit - VSFG ve Value Partners, SFC'ye Spot Bitcoin ETF'leri İçin Başvuruda Bulundu

Spot Bitcoin ETF’leri İçin Hong Kong’da VSFG ve Value Partners Başvurusu

Bloomberg’in bu hafta başında yayınladığı bir rapora göre, SFC’nin spot Bitcoin ETF’leri için izin vermesi beklenenler arasında. VSFG’nin Yatırım ve Ürünler Başkanı Brian Chan, Çarşamba günü CoinDesk’e yaptığı açıklamada, VSFG’nin ortağı Value Partners ile birlikte spot Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunduklarını belirtti. Bloomberg Intelligence’dan gelen bir raporda ise SFC’nin bu yılın ikinci çeyreğinde spot Bitcoin ETF işlemlerine izin vereceği öne sürüldü.

Bildiğiniz üzere Aralık 2023’te, ABD’de birçok başvuru sahibi spot Bitcoin ETF’leri için onay aldıktan kısa bir süre sonra, Hong Kong düzenleyicileri de spot kripto ETF’leri için başvuruları değerlendirmeye hazır olduklarını duyurmuştu.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar